sap viitoare am sa o montez si am sa ii fac suport de inox ..mai am cv materiale si am sa va mai arat si 2 cloncuri facute de mine de veti fii invidiosi de calitatea lucrarii...ca sunetul nu pot sa il postez doar daca veniti la bega
)
pozele cu cloncurile facute de mine
zoran....cum ai pus sonda la 5mm deasupra nivelului fundului barcii....in barca sau in exteriorul barcii,langa motor?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
si tabla aia din stanga la ce foloseste?(e vre-o protectie?)...nu incurca impulsurile de la sonda din dreapta?
Zoran !!!are un sonar mult mai performante, care lucreaza cu doua sonde ..tabla aceia ,e al doilea suport de sonda
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ma gandeam sa fac deasupra sondei mele o protectie din metal
aia crezi tu,am eu un prieten indemanatic rau,de baga barca prin craci si butuci(mai ales in marsh-arier) de se duce si mama ei de sonda....asa cu o protectie sanatoasa de metal, ma gandesc ca poate mai exista o sansa de supravietuire a sondeima gandeam sa fac deasupra sondei mele o protectie din metal
Protectie la/contra ce?
Fiind deasupra nivelului cel mai de jos al barcii si in spatele ei, e destul de greu sa se loveasca de ceva.
sunt din pitesti ,stau in calarasi si barca(barcile)le tin in tulcea-cisanSincer nu cred ca este cazul ca doar nu mergi chiar la razboi!![]()
Bogdane ,de pe unde esti ? Nu esti aproape de Aiud ca eram curios sa vad sonarul ala pe viu ! Desi cred ca esti in zona Dunarii...![]()