@zoran
Sa nu mai dai la clonc? De ce ? Acum 50 de ani nu erau sonare...Cloncul insa era inventat demult...
Eu am incercat mai multe chestii si la una ...nu prea inteleg eu de ce nu merge! Adica ma refer la sonarul 2D ,la care impart imaginea in cele doua frecvente de lucru ale sondei 200 si 83 Hz si pe care ,in mod simulating nu-mi apare decat pe un panel simularea !Ori pe 200Hz ,ori pe 83 Hz! Simultan nici cum.La DI nu se poate seta decat o frecventa pe display ,in timp real, asa ca nu am pretentii. O sa pun si niste poze ca sa intelegeti.Unde gresesc? Sau nu poate afisa sonarul in paralel ,pe cele doua frecvente 2D simultan? Multumesc.

Sincer ,eu nu m-am gandit ca este defect,
ai transpirat putin
)....ori pe 200Mhz,ori pe 83Mhz si o sa aveti imagine ...pus pe simulare
daca le puneti 200/83Mhz neaparat pe real cu sonda in apa si o sa veseti ca totul e ..OK.
...descarcarea baeriei in functionarea sonarului ,in timp real si simulare nu e acelasi.
index.php?page=Attachment&attachmentID=1075si jucaria mea a sosit azi elite 7 HDI![]()
![]()
![]()
maine butonez
merci zoran
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. Salut.Am o rugaminte la persoanele mai experimentate: cum reusesc sa identific pe sonar, cand este substratul tare si cand este malos? Care este eventuala diferenta de culoare sau cum se vede un substrat tare.Daca se poate mai concret pentru Elite 5X HDI ar fi minunat! Intreb asta ca duminica pe Bezid nu am reusit ,zic eu , sa-mi dau seama ce substrat am sub mine.Multumesc.
Cu cat reflexia/ecoul este mai puternic cu atat culoarea pe ecran este mai spre rosu.
Substrat tare - culoare rosie, substrat moale/mal - culori mai inchise.
Asta daca n-ai ales vreo schema de culori mai neobisnuita... .
...si ca sa fie explicit......elit 5x......in actiune
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH