Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »kingofbeasts«

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

1

vineri, 17. ianuarie 2014, 12:55

Inapoi la primul pas

Dupa 30 de ani de pescuit si vreo 2 de rodbuilding ma vad nevoit sa ma intorc la primul pas . :zambet: Asta e, lasand orgoliul la o parte trebuie sa recunosc ca, fuga dupa grame ma face sa ma intorc la inceputuri si sa o iau de la zero cu primul pas care se face in pescuit : lanseul. :nunteleg: si ca sa nu faceti :buaaaah: va spun doar ca o simpla priza pe lanseta poate schimba semnificativ de mult greutatea echipamentului . Din pacate , in cazul meu, schimbarea prizei pe lanseta implica si o schimbare a tehnicii de lansare .
Pentru ca nu sunt egoist de fel, ii invit pe incepatori (mai ales pe incepatorii in spinning) sa plece din start cu dreptul ca sa nu treaca mai tarzu rin acelasi lucru ca si mine (nu de alta dar e la fel de greu ca atunci cand te lasi de fumat -stiu pt ca eu m-am lasat-).
ce mai tura-vura lectia nr.1 :
Video
-

Video

detalii aici in engleza:
ClearFishing | How to cast a spinning reel – Overhead Cast (VIDEO)

• Autorul acestui subiect este »kingofbeasts«

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

2

vineri, 17. ianuarie 2014, 13:10

ps. :doarecapu: era sa uit de demonstratia practica :drac2: :

Video
-

Video