si adios lanseta ,mulineta, fir textil nou cand ma uit la suport acesta era indoit la 90 grade iar tubul de jos din spate din plastic zburase(era un suport de surfcasting) no asa-i cu incepatorii cand am inceput munca mi-am confectionat unul din cornier gros la care i-am sudat un tub infundat inspre capat in care bag lanseta i-l bat bine in pamint pana la tub aprox 1 metru si astept ca un
sa vad daca-l indoaie,recunosc uitasem frana blocata la mulineta
,cunoasteti vreun suport de calitate prin comert!?
Sundex30 sunt super suportii chapeau olleee i-ai facut tu sau cumparat(de unde si cat) al 3lea model l-am mai vazut intr-un clip video!
Sundex30,da am vazut macar el a recuperat lanseta dar eu...
NU!,probabil ca nu am udat-o
si s-a udat singura de s-a innecat si ea si pestele! Daca nu ai sporti solizi riscati sa patiti ca si pescarii din videoclipul urmator MINUTUL 3:40.
silures 2011 de la viandardteam
- YouTube
Si-a facut un prieten al doilea model si a iesit SUPER SUPER SUPER.
Daca in comert ar exista suporti de calitate, as prefera sa-i cumpar, insa m-am convins ca realitatea este alta......slutia este Home Made!!!!
Pe-acolo Bruno, da.
Am avut ceva somni giganti in urma cu vreo 3 ani acolo, ce au muscat la caras de trei-sfert de kil. Nu i-am scos din cauza stâncilor de la mal, ar fi trebuit normal sa intru cu barca dupa ei.
La clonc na fost nimica acolo, virtejurile si curentii sunt prea mari. Dar daca doresti, putem incerca in vara asta sa mergem acolo cu 2 barci, probabil voi veni in Ro si cu a mea.![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu« (13.04.2012, 07:30)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH