Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Uite ca s-a terminat si prima mea iesire la pescuit la copca -pentru ca la noi apele sun inghetate bocna- pe lacul Frumoasa.
Iata si niste fotografii frumoase de altfel dar ...fara peste . Dealtfel timpul a fost foarte frumos gheata destul de groasa
numai pestii au lipsit de la sedinta foto.
pesti are de toate dintre cele specifice zonei si chiar in cantitati impresionante
..........fiind singura sursa de ............ ciorba de pestefiind singura sursa de apa potabila a orasului si localitatilor din imprejurimi.
Anem ...bravo! Stii ca exagerezi deja...![]()
pe barajul Frumoasa se poate pescui din 2014 ?
Salut Iulian...Chiar vreau si eu sa stiu daca se poate pescuii pe lacul Frumoasa
a coborat temperatura si pe la noi la 0 (zero) grade... poate, poate....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salut informer
Sa inteleg ca inca n-ai facut proba la sonarul pentru pescuit la copca? nu vrea apa sa inghete ca lumea
si uite asa s-a dus naibii cutia cu destul de multe voblere, dar cel mai tare imi vine sa urlu pentru ca acolo aveam toate voblerele pe care le-am facut plus niste proiecte la care lucrez
- azi am reusit sa imi "arunc" in apa o cutie cu naluci. faza de prosti nu altceva. am vrut sa scutur apa de pe cutie si mi-a alunecat din mana direct intr-un canal cu un curent destul de puternic. in cutie aveam doar chestii grele. dupa mai multe incercari de a o recupera impreuna cu Mane am reusit sa o bag la fund cu un Thrill ... si uite asa s-a dus naibii cutia cu destul de multe voblere, dar cel mai tare imi vine sa urlu pentru ca acolo aveam toate voblerele pe care le-am facut plus niste proiecte la care lucrez
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH