din pacate asta este realitatea, realitatea romaneasca in care traiesc eu (si multi altii) si de care trebuie sa tin cont.
imi pare rau
Au stiut destul de exact ce am prins si cind. Vorbesti cu prietenii care vorbesc cu prietenii si zvonul se duce.
s-a dus zvonul ca am prins unu de 1,3m si la-m eliberat ,nu ma-i aveam loc pe balta.Veneau pecari dinaceia "flegmatici" ,in spatele meu in timp ce pregateam partida de pescuit,intrebari ,cum si unde l-am prins,am refuzat sa raspund la intrebari si apoi a urmat show-ul
probleme cu filiala(deoarece pescuitul peste noapte este interzis ,si multe altele care ma-u facut sa nu mai pescuiesc din septembrie pe acea balta!

Mah ,serios acum , ma faci sa ma simt vinovat ca am insistat sa pui poze ...Desi ,fie vorba intre noi , nu cred eu ca doar pozele sunt motivul "umplerii" locului de pescari . Care oricum ai zis ca nu au prins! Adica exact ce-ti spuneam eu ca se va intampla...
Parerea mea o stii despre locuri de pescuit ,aglomerari si ...disperare. Uite si eu duminica am vrut sa pescuiesc pe un loc care era ocupat.Asta e ,am pescuit aiurea ca oricum nu am prins nimic!
.Poate multe din locurile in cre pescuim si care consideram ca ""sunt ale noastre"au fost descoperite tot in urma unor informatii dar e greu sa recunoastem .Locuri virgine au ramas f putine spre deloc.
mare dreptate... ai!!...............fara informatii, ...o sa stai pe malul apei.... si nu o sa intelegi, ce se intampla , de ce nu musca,
.La ora asta informatia,e vitala si aici intra totul despre
intodeauna a fost cineva cu un pas nainte. Singurile locuri virgine!!!!...probabil doar la pescuitul din.... barca, ca la invazia de pescari ,mai mult sau mai putini sportivi ,nu cred ca a mai ramas nimic ne vizitat
.
La Lipova nu pot convinge un participant asa ca ...
![]()
Interesant Zoli ! Multumesc frumos! Informatiile noastre erau se pare ca gresite! Si eu ma miram cum nu e gheata cand la noi baltile sunt inghetate!La Lipova nu pot convinge un participant asa ca ...
![]()
si da, poti sa te simti vinovat pentru ca tu esti autorul moral al postarii mele![]()

astept vara...
Dupa ce vineri am spart gheata cu primul peste din 2014 ,astazi am avut "amiaza" perfecta!
Asa ca am rupt cei cativa km care ma despart de balta si am reusit un pescuit excelent ,de cca 3 ore ,incununat cu 8 stiuci si o ratare!
Din pacate nu au vrut colaborare decat marlele intre 1-1,5 kg ,insa numarul capturilor raportat la timpul alocat mi-a scos adrenalina pe nas!
, sa scot o stiuca de sub gheata efectiv cu o guma jucata in buza ghetei si firul sprijinit in gheata! Pentru ca 25 % din balta era cu o gheata destul de subtire ,dar gheata.Partea expusa la soare arata cam asa :

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.