Am recunoscut-o dupa o mica rana ce o avea pe cap,o julitura..
si ii intelege ,pentreu ca el insusi e vinator
Si apoi o venit seara,si incercind sa reeditez ce am facut simbata cind am prins 3 la woblere,am pus shad rap-ul de 9 cm pe care m-am chinuit sa-l vopsesc cu aripioare,branhii,ochi fardati
..Si numa' bine ca era un prag la vreo 5-6 metri de mal de care stiam da' uitasem ,asa ca in momentul in care am dat cu rapala in el,am intzepat ca bou',si am reusit sa rup barbeta la wobler.Sa fac alta nu-i problema,da' trebuie sa il vopsesc din nou
Da'poate credeti ca m-am lasat??Noo,nici vorba..M-am dus la trusa si am pus mina pe lanseta de flipping si am pus norizi 11cm,sfc..Ideal pentru zona aia cu praguri si apa mica unde dadeam eu..Si dau odata si inca odata,si a treia oara simt un prag in larg,da' io destept nevoie mare nu stopez si mai dau o tura de manivela..si agatz..
No ...o barbeta rupta,Norizi in agatura..nasol..Trag,smucesc..nimic...Norizi meu...
Pina la urma mi-o picat fisa ca sint pe coltzul baltzii si ma pot deplasa pe malul care se intersecta cu malul pe care eram si pot sa fortez tragind din directie opusa..Am facut intocmai si nu va zic ce usurat am fost cind am vazut o pata galbena,aparind brusc la suprafata..I-am acordat repede ''primul ajutor''
si l-am pus repede,repede in cutie,si gata,am zis ca e destul pentru ziua respectiva..
pastilele...pastilele...unde-mi sunt pastilele?....gheorghe,gheorghe,nu te mai juca cu inimioara mea,sunt cardiac.......pe 6-7 ian plec in delta la stiuci...gata asta a pus capachttps://www.facebook.com/photo.php?v=345…&type=2&theater
Si un scurt clip pe pagina mea de facebook..
Sint 3 incinte cu stiuci..numai sa nu inghete..
....m-ai aruncat manusa,am convocat toata gasca si din 10 dilii sper ca 4 tot o sa raspundem prezent la Crisan pe data de 12 ian 2014....am zis am spus(mai devreme nu s-a putut....deh muierile)
Daca nu gasesti naluca potrivita ai impresia ca nu este peste in lac.Cel putin asa or zis 2 pescari mai in toamna,..''ar trebui sa mai populeze cu stiuca''...si cind colo stiuca este full..

Super capturile...anul 2014 a inceput bine...tineti-o tot asa..
, adica de anul trecut de pe 28 decembrie cand am incheiat ultima sedinta de pescuit a anului, o sedinta incheiata cum altfel cu o captura de stiuca de 1.5kg, frumoasa pentru vremea asta si pentru locatia unde pescuiesc, adica raul Olt si cum era ultima pe anul acesta am trimiso inapoi acasa soptindu-i ca la anul sa isi trimita neamurile mai mari - de unde era sa banuiesc eu ca nebuna aia de stiuca chiar asa a facut?!
, abia am asteptat zilele de vineri si sambata cand imi stabilisem evadarea de acasa.
s-a dus dracu ziua mea de pescuit atat de mult asteptata, cum naiba sa mai plec eu la ora asta la peste? cine naiba a mai pomenit sa te duci la pranzul al' mare la pescuit?!!
un prieten imi taie calea si ma face sa opresc inca odata - defapt nici nu plecasem - si cum nu ne-am vazut de un an ! nu puteam sa plec fara sa il salut sa schimbam urarile de complezenta si apoi fuga la pescuit, insa..........ce naiba au oamenii astia astazi de au chef de vorba, oare ei nu stiu ca eu trebuia sa fiu la pescuit de mult timp?! nu am incotro si trebuie sa imi ascult amicul cu povestile, dar cand vad ca nu are de gand sa termine, o retez scurt - mah, eu am plecat la pescuit, daca ai chef de vorba vino cu mine (stiam ca nu o sa vina, ca nu ii place
), daca nu..........pa si la revedere si dus am fost
am reusit, am reusit sa plec la pescuit, dar.......este ora 11:35, unde naiba ma mai duc eu acuma la peste, ce sa mai caut la ora asta cand pana la locul de pescuit mai conduc inca 35minute, asadar ajung exact la pranz?!! si termometrul de bord arata 2grC, nici temperatura nu tine cu mine, ce naiba?!!
), trag firul prin inele, leg repede o struna de wolfram subtire, montez un jig de x gr cu o guma consacrata deja pe olt si.........prima aruncare pe anul asta, yess
am contrat scurt iar la capatul firului aveam primul peste al anului 2014 care dupa cum se arata nu era chiar unul de lepadat
- atinge apa si coboara usor, dar usooor, pe fundul apei, il simt , e acolo, atinge fundul apei si firul se "lasa" pe suprafata apei, recuperez, usoorr, usorr, ridic naluca de pe fundul apei, intind firul si zbanggg, totul explodeaza in jurul meu, iar andrenalina se revarsa navalnic prin tot corpul, in timp ce la celalt capat al firului se zbate o alta stiuca frumoasa, sora cu prima.
) si un drill de rigoare scot la mal o stiuca indentica cu celelate doua
si sa nu bagi in seama toate semnele care te indeamna sa stai acasa in fata calculatorului (sau in varful patului pana la ora pranzului
)
Mai frumos ca la telefon.Cafeaua am baut-o , soarele e pe cer dupa doua saptamani de ceata, asa ca azi vreau sa traiesc cu o zi in plus... Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH