Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

21

12.12.2013, 16:00

:))),este nevoie,ultima data m-am luptat cu do,i 50 respectiv 55kg la diferenta de 30 min.la un moment dat m-am asezat pe cutia frigorifica si tineam lanseta intre picioare.A fost foarte obositor.Dupa a doua captura am luat pauza o ora :))),si sincer nu mai vroiam sa prind in aceea zi inca unul la fel de mare :)))

Eu raman la parerea mea ca nu ai nevoie! Un drill, indiferent de pestele tzinta (salau, stiuca, crap sau somn), ar trebui sa fie undeva pe la ... max. 15 minute, dar asta cu exemplare deosebite, de ex 2,5 metri. Si nu are voie sa te oboseasca un drill in halul asta.
Tind sa cred ca nu ai echipamentul corespunzator care sa oboseasca un somn de 2 m in 7-8 minute. Adica lansete, mulinetre, fir... :gandesc:

Ce te faci daca ajungi in Spania si prinzi o perioada super unde trebuie sa drill-uiesti 10-20 de somni zilnic! Timp de 2-3 saptamani :noroc:

Click aici .... world-wild-waters – Ebrokalypse Now
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

22

14.12.2013, 11:42

Este bună centura, mai ales dacă ai hernie de disc te ajută mult, eu o ţin lejer întoarsă la spate. Mânerul băţului nu trebuie să aibă neaparat canale, important este să intre în locaşul centurii, canalele cred că sunt pentru miltiplicatoare care sunt desupra şi tind să se răsucească.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

Răspunsuri: 106

Locație: Bucuresti

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

23

14.12.2013, 11:50

Poate sa puna cineva o poza cu centura de la gonefishing?

Răspunsuri: 119

Locație: Sibiu

Profesia: Ing

• Scrie un mesaj privat

24

18.12.2013, 23:50

In Canada este poreclita men-gina ( de la femeiescul va-gin). Mi-a oferit si mie ghidul una, cand am pescuit sturionul de 2,16m, dar nu am vrut sa o pun, m-am descurcat bine si fara ea, desi drilul a durat peste 40 de minute.
-----------------------------------------
Nu sta degeaba, ca degeaba stai.

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

25

19.12.2013, 08:38

nici mie nu mi s-a parut sa fi avut nevoie de centura pana acum in ciuda anumitor driluri prelungite sau in forta. si parca nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa mai fiu nevoit sa car si chestia aia dupa mine, indiferent ca o tin in rucsac sau "pe pozitie" ... as zice ca e mai OK fara ea, simti mai bine dril-ul :zambet:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Bruno

Șalău

Răspunsuri: 223

Locație: Arad

• Scrie un mesaj privat

26

19.12.2013, 17:51

Eu chiar am simtit nevoia unei centuri, dar nu pentru drill. Era pe vremea cind dadeam in curentul ala nebun de la PF2 cu pilkere de 120gr! Eram vinat in zona inghinala ! La somn, cu un echipament adecvat drill-ul trebuie sa se termine repede si nu-i nevoie de centura.

Subiecte asemănătoare