Thomas, un bun prieten de al meu, are in colectia lui de lansete 9 bucati identice. DAR, lansetele nu se mai fabrica si sunt "indestructibile". Nu l-am intrebat niciodata daca pescuieste vre-odata cu toate deodata
In plus, stiind ca ii plac atata de mult, i-am mai facut eu cadou 2 bucati nefolosite (cu eticheta si celofanul pe manier), care le-am gasit la un pret super fain
Lansetele pe care le pomenesti sunt ok, insa mai ok e varianta inliner. Chiar astazi am fost si am tras cit am putut de una de 2,1 m in 50 lb. Varful subtire, sensitiv pt 50 lb, si cu o putere f mare in cotor.
Cele de 30 lb nu le aveau pe stoc, voi face comparatie in ianuarie. Culoarea la lansete rosu-visiniu, ca si cea alba, mi se par f elegante.
Despre mulineta nu pot spune multe, nu am avut, decit ca daca vrei s amergi pe siguranta si robusticitate iti pot recomanda un Slammer 560 sau 760. Cea din urma e putin mai grea, dar mai puternica in frana, ax, angrenaj...si o capacitate mai mare pt fir textil (180m/0,65 mm sau 200 m/ 0,50 mm)
Iti recomand sa nu te grabesti inca, iarna nu e scurta si sezonul de cloncanit e departe!