Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
...
Citat
nervi cu gumele (stii ce vorbesc acum)
E drept ca eu am cerut sa-mi livreze comanda promisa...Acest mod de a trata clientii nu l-am mai intalnit inca nici macar in Romania! O sa verific in curand aceasta atitudine...
Scuze daca este off-topic acest post ,eu cred ca nu deoarece uite face parte din pescuit si din ...inainte si dupa partide!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da , chiar stiu .Mai ales ca, in perspectiva, salariatii marelui magazin cica nu au de gand sa ma mai seveasca ca i-a admonestat patronul din cauza mea... E drept ca eu am cerut sa-mi livreze comanda promisa...Acest mod de a trata clientii nu l-am mai intalnit inca nici macar in Romania! O sa verific in curand aceasta atitudine... Scuze daca este off-topic acest post ,eu cred ca nu deoarece uite face parte din pescuit si din ...inainte si dupa partide!
Da , chiar stiu .Mai ales ca, in perspectiva, salariatii marelui magazin cica nu au de gand sa ma mai seveasca ca i-a admonestat patronul din cauza mea... E drept ca eu am cerut sa-mi livreze comanda promisa...Acest mod de a trata clientii nu l-am mai intalnit inca nici macar in Romania! O sa verific in curand aceasta atitudine... Scuze daca este off-topic acest post ,eu cred ca nu deoarece uite face parte din pescuit si din ...inainte si dupa partide!
Off topic sau nu, asta-i un subiect care ii interesant pt. astia care mai cumparam on-line.
Poate chiar ar trebui un topic separat cu review-uri de magazine.
Cre` ca mi-am dat seama despre ce magazin ii vorba da` as fi fost curios si ce anume s-a intamplat... stiu ca strica la frumusete.![]()
,dar daca nu inseamna ca e o greseala de nume,confuzii...In final ,la insistentele mele
,mi le-au trimis in conditiile in care alte persoane aveau comanda inaintea mea cu cca 50 de numere .Si persoana din fata mea a primit gumele la cca o saptamana dupa mine...Binenteles ca imediat dupa ce am primit comanda (deci nu am mai fost afectat) gumele s-au scumpit cu 30 % ...Insa baietii de la magazin s-au lamentat ca nu mai imi trimit nici o comanda catre mine ca vezi tu Doamne a aflat patronul, ca o fi si o pati ...Motivul invocat era Blackfriday...
Insa lipsa lor de comunicare nu este scuzabila!!!Si chiar nu mai vreau sa intru in detalii
Pe vremuri am mai luat de la ei produse de crap si a fost in regula.De aceea vreau sa sper ca a fost un caz nefericit! De altfel le-am si trimis un email de multumire pentru ca am rezolvat problema.Si era sincer email-ul!
Oricum alea de ti le-am pozat azi le-am luat din Aiud mai ieftin decat de la marele ala ...Fas...fis...plici

Insa la noi este chiar frig ...Cred ca pe anul asta am cam inchis sezonul .Vine vremea povestilor ,a retrospectivelor 2013...Mai o poveste ,mai un vin fiert ,un porc taiat
Oricum ati iesit si ati prins peste! Mult mai bine ca mine care stau doar la tastatura si visez la sonare...Insa la noi este chiar frig ...Cred ca pe anul asta am cam inchis sezonul .Vine vremea povestilor ,a retrospectivelor 2013...Mai o poveste ,mai un vin fiert ,un porc taiat
![]()

mi-au dat toate planurile peste cap ...Ghinion!
singure si sa ne refugiem pe malul apelor...Ar mai fi nevoie deceva.Stiu !De un ...atac! Acel moment, inconfundabil, in care pulsul zboara catre 200 si valurile de adrenalina care ne cuprind ,posibil ,sa ne faca sa pasim pe apa!

Aflu binenteles ca se mai prinde cate ceva ,scobarei,morunas, platicute ...orice in afara de rapitor! Nuuu!! Sub nici o forma locul nu e bun de rapitor! Le explic calm ,batraneste ,ca mai anii trecuti am prins pe acolo salau ,stiuca ,chiar si somontel. "Aaaa ,pai asta a fost anul trecut si oricum nu la spinning, nu?!"
Oricum acum colegii stiu precis ca eu sunt de vina pentru insuccesul lor...Nu vremea,nu apa, nu ...ei ,nimic altceva decat eu!Eu si nalucile mele obraznice!
-ucata in "dinti" ,taraita pe fund ,curs liniar ,opriri ,zvacniri ...mana pescarului reuseste uneori sa de-a frau imaginatiei acestuia. Distractia continua...
Dupa cca 4 ore de munca, adrenalina explodeaza in mine!Pulsul sare rapid de 100 si continua sa creasca! Lansarea a fost de aceasta data in aval putin si pe o recuprerare mai vioaie am simtit cum firul este lovit/intins de ceva/cineva acolo jos ,pe fundul apei ! Dupa ore de lansat in gol si eu ma minunez de reactia bratului! Varful se blocheaza in pozitia in care l-a gasit contra!
Maresc presiune pe bat.Nimic! Trag mai tare! Nimic!
Si totusi atacul a fost clar! E drept ca nu parea atac de stiuca sau salau ...avat nici pe departe.Dar a fost Atac! Si atunci , atunci cand mintea nu mai reuseste sa furnizeze explicatii ,atunci cand convingerea ca ai nimerit in agatatura,eventual dupa atac, abia atunci patesc ce nu am patit niciodata ,dar am tot citit de pe la altiii...Atunci agatatura SE MISCA!!!!
Si nu asa grabita,agitata ...Nu! Se misca de parca ar avea tot timpul din lume!Se misca de parca ar avea ritmul ei ,lumea ei! Se misca ca si ...UN TREN care atunci se pune in miscare!
Diesel, normal! EL incepe sa urce incet ,incet prin fata mea in timp ce eu ma agit ca un Tandarica pe fir! Ajunge in dreptul meu ,dar pe firul apei si ma minunez cum poate merge asa de adanc pe fundul apei ! Acolo cred ca apa are cam 3 m insa asta-i pe la chinezi cred...Marfarul incepe sa treaca de mine si datele problemei se acutizeaza!Sunt intre doi plopi batrani
si locul nu-mi permite sa ma agat de ultima usa a marfarului! Trebuie sa stau pe loc.Doamne ce pacat ca nu pot pasii pe apa!!!Batul ,creat de cei care au pasit pe Luna , o ia razna! Un MH pana intr-un oz .Batul URLA efectiv si il simt la LIMITA ! Probabil ca nu era ,dar senzatia mea a fost ca-l pot pusca oricand! Desi stransa frana mulinetei ,in vederea opririi marfarului la semnal ,aceasta incepe sa scrasneasca din angrenaje si tamburul se misca.Firul pleca cu sunete ametitoare! NU POT SA-L OPRESC!!!
si parca prea multe vagoane!Atunci cand am stiut ...m-am linistit.Ati avut vreodata sentimentul acela de impacare cu lumea din jur?V-a cuprins vreodtata o liniste interioara si ati simtit ca ,cu adevarat ,sunteti impacat cu Natura Mama? In momentul cand am realizat ca totul este in zadar un zambet mi-a inflorit in coltul gurii. Dute prietene,este lumea ta ,este dreptul tau !Oricum iti multumesc pentru clipele oferite ,insa astazi TU esti mai bun!Astazi m-ai invins! Astazi...Maine ,cine stie
din vocea pescarului de feeder, venit in pripa in spatele meu ,si a carui exclamatie, fericita, "S-a dus!" am auzit-o parca de undeva, de departe, nu ma mai deranja ! La falsele lui tanguri "Era imens! Era somn ! Pacat ca l-ai scapat!" nu am putut raspunde decat cu ...un zambet in coltul guri.
Scuze pentru inerentele greseli de ortografie ,etc.Dar cand povestesc ...ma cuprinde asa un val
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH