,
azi dimineata la ora 6:50 am fost pe apa. Rame, peste mic (babusca) si calamar. 2 lansete de clonc, si entuziasm mult. Dupa nici 2-3 minute de cloncanit, apare primul somn pe ecranul sonarului (unul mare!)
index.php?page=Attachment&attachmentID=206
Gata, azi e ziua mea, gandeam eu... Dar n-a fost sa fie. O singura muscatura am avut, a unui somn mai mic (urma de pe ecran era subtire). Pt ca primul n-a vrut sa muste la rame, am facut o combinatie de babusca mica cu rame. Iar acesta, care a muscat, mi-a golit ramele de pe ancora si babusca n-a atinso.
Ultimul din 5 somni care i-am vazut ca au urcat (a batut destul de tare vantul si eram mult in deviere), a fost si el imens.
index.php?page=Attachment&attachmentID=207
De la 6 la 7 metrii este plumbul, vartejul, forfahul si smoc de rame cu calamar, chiar sub sonda sonarului.
index.php?page=Attachment&attachmentID=208La o distanta de 3 metrii intre fire, am avut al doilea bat, cu plomb-teaser de 200 grame si babusca, lasata la o adincime de 5 metrii (se vad niste puncte mai slabe, fiind la o distanta de 3 metrii de sonda sonarului).
Tudor, cam cat apreciezi somnul acela, care a fost la babusca cu plomb-teaser, daca plomb-teaser-ul se vede atit de rau pe ecran?
La ora 10:10 am incheiat partida fara capturi. In schimb am primit sms de la Tilo Andreas, ca a prins aseara 4 somni, intre 1,10 si 1,57 metrii. Bravo lui!