eu nu sunt de acord cu postarea de mai sus. la 8 cm folosesc minim 3/0
...
shad de 8cm si carlig 1/0 mi se pare foarte mic carligul
E prea mic pt gura salaului, sau pt guma de 8 cm? Cat este de lung unul de 1/0? 
un filmulet cat o carteIo "stiu" doar doua firme de carlige, ce nu m-au dezamagit niciodata: Gamakatsu si Owner. Desigur, ii doar parerea mea...Si ce e cu VMC-ul?.
Octavian !!!...guma de 7,5.....5/0.....cam mare diferentape Dunare sunt de 7.5cm la care pun 5/0
Aqua de 7.5 ,Yankes de 7.5,Kopyto de 7.5,King Shad de 10,toate cu 5/0 Mustad Bln.La ultimul King Shad ancora nr.4 prinsa direct de tija carligului ca sa i permita o evolutie buna.
Aici se vede clar urma de dinti care este exact la mijlocul nalucii.Pana sa montez ancora am avut cam 10 rateuri cate firme ......tot atatea marimiNu este,Bln ul este destul de mic,nu are nicio legatura cu Vmc Barbarian 5/0
e ca la blugi, pe vremurii
La ultimul King Shad ancora nr.4 prinsa direct de tija carligului ca sa i permita o evolutie buna.
.
...........iar in caz ca rupea,credea, ca a inghitit un ...cactusApropos de puterea salaului,acum o saptamana am luat unul la 4 kile 200 care mi a indoit si jigul si tripla
...nu poti sti nici odata ce e la capatul firului
.
Sper ca maine sa ajunga si sambata sa-l incerc.Revin cu pareri . eu numai cu matzuo pescuiesc, si avand 4 matrite diferite,jigurile atat gramajul cat si forma nu e o problema. Cand incepe sa se raceasca apa, acolo unde structurile permit, doar cu jig.... sabot..jig matzuo de 3/0
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH