Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
cand folosesc firul de 65 si 80 de livre tre sa pescuiesc cu jiguri de la 30, 40 de grame in sus...
azi a fost un experiment as zice
..daca colegu' imi da o poza cu agrafa am sa va arat si eu ce poate face o stiuca cu o agrafa ...
Aproape, ca a lui a fost rupta!

traficului intalnirea are loc la ora fixata.Oameni de cuvant domne' ce naiba! Incarc calabalacul in duba lui Adi si facem ultimii kilometrii ai excursiei impreuna.
Parca si umbra lui Mircea se oglindeste in apa la prima ora...Desi aceasta ar trebui sa fie mult mai jos pe Olt ,pare ca batranul voievod s-a adapostit si el la umbra muntilor Fagaras.

suntem in sfarsit pe apa ! Ceata in continuarea ne face sa ne simtim invaluiti in mister ,iar linistea ne sfasie parca urechile. 
) ,adica prietenul Adi inteapa si aduce la barca prima stiuca! Cu o guma care m-a dat cu capul de barca toata ziua!
O guma ,sa-i spunem SG
,care poate dovedi ca de multe ori naluca face diferenta.Daca nu ma credeti pe mine intrebati-l pe Adi sau alti pescari de spinning din Valcea...Guma asta este un adevarat killer pentru stiucile de pe Olt! In paranteza fie spus ,aseara am comandat 4 plicuri!
insa le voi primi... nu stiu cand ca nu stau mult pe stoc! Oltul e de vina!
Normal ca aduce si stiuci la barca ,dovedind ca merita alintul meu de universitar!
De altfel ,intr-o bascalie il anunt pe colegul ,solemn, ca eu dau la salau din motiv de lipsa guma SG! In rasete copioase si estimari ca salaii au nume acolo continuam o zi de vis! Peisajul ...
Cum spuneam pe vremuri in armata ,sunt probleme la plutoane! Nu stiu ce poate fi ,prin cap imi trece rapid ceva legat de 106 cm (una bucata stiuca recoltata zilele trecute) , poze cu salai de colectie ,mai ales ca Adi ma si ameninta cu un "Sa nu-mi spui ca e tot salau!" , sau parca si niste mustati se ivesc prin imaginatia mea bolnavicioasa... Totul se gata subit cand incerc o repozitionare in barca in vederea finalizarii drillului si pregatirii minciogului. Un moment de neatentie si firul atarna fleasca ...Senzatia de gol in stomac este acuta si probabil doar colegul meu ma intelege in acele momente ...

...si la mai mult!Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
LANSAREA LA APA SAU CUM SA TRAIESTI 100 DE ANI !!!
sa traiesti !!si tu si colegu Adi !! si cat mai multe povesti .....ca asta desrisa mai sus
Citat
zilele petrecute la pescuit nu se numara in calendarul vietii
)
SG vine de la Savage Gear...Na ,ca am spus-o!
RC ...nu pot sa traduc ca imi cere omul drepturile de autor si am vazut ca nu e usor sa te descurci cu valcenii astia!

Asta inseamna ca mai este peste
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH