Cu mici exceptii , cand reusind localizarea am reusit partide fb dar fara capturi ...capitale...anu asta ne-am ocolit...reciproc
. Nici odata nu plec la o partida (vorbesc in zona mea) pana nu
.
...sper ca atunci cand e prohibitie sa se respecte, nu cu exceptii ca si acu (la stiuca) si toata lumea baga in straita tot . Daca deschizi vorba se uita urat si cel putin pe Timis
rar ies sa vad cum mai sta treaba pe marginea apei. Toata lumea da vina pe cei care stringand banii pe cotizatii ,ca nu mai fac nici controale nici popularii
.Cred ca singura metoda de a reface fauna raurilor e sa se pescuiasca cel putin 70% in “Catch&Release”, adica “Prinde si Elibereaza”cum e trecut cu litere mari in
.
(fara suparare dar asta e umila mea parere
)
sper sa reusesc.
Parca s-au lungit ...distantele!
sa ma menajeze si sa ma lase sa dau in continuare la spinning...Mai ales ca o sa am si barca
Si mai vreau sa "incrucisez" mai des lansetele cu prieteni dragi din tara. Pentru ca dpmdv aceasta este una din lucrurile care ma atrag si ma tin in priza la pescuit:PRIETENII !
Asa ca "universitarule" pazea!!!!
)
.Nu mi-am pierdut speranta posibil ,
pe Timiş, în concediu m-a dus unchi-mio într-un loc unde numai somn nu ere iar la Dunăre, la întâlnirea din august, nu am prins nimic. Am fost în toamnă pe Mureş în trei dupămese într-o zonă unde este somn mare dar fără rezultate. Am testat echipamentul am folosit mai multe metode, am tras concluzii, pot spune că este un plus şi nu mă deranjează că n-am prins somn. Mă străduiesc să înlătur dorinţa prea mare de capturi şi atunci sunt liniştit şi în timpul pescuitului şi după indiferent de rezultat. Anul următor o să merg la Mureş în zonă cu somn mare şi peisaje frumoase, prind, nu prind nu contează. În ce priveşte echipamentul, sunt mulţumit de lansete şi mulinete, poate mai apuc să cumpăr un Slammer 760 (îmi place foarte mult), intenţionez să-mi cumpăr în primă fază şi un sonar micuţ, o să încep să pescuiesc şi la clon şi alte planuri n-am în momentul de faţă. Vă doresc la toţi sănătate, bucurie şi o iarnă frumoasă. Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu« (19.11.2013, 07:36)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Zamfi, 2 chestii ma mai intereseaza, si te-as ruga daca poti sa mi le dezvalui:
1. povestea cu somnul anual ratat, daca se poate la povestirile utilizatorilor
2. durerile de spate (povestea asta te rog pe privat)
Iarna e lunga... povestea cu somnul anual ratat, daca se poate la povestirile utilizatorilor
Stai sa-mi revin putinIarna e lunga...
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
vreau sa imi cumpar si o mulineta care sa imi inlocuiasca "batrana" Ecusima care m-a servit credincioasa, dar care da semne de oboseala
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH