Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
stai linistit.......eu lam facut... cadou... dupa vreo 3 incercari.....dar asa cum spunea... anem....fiecare apa cu specificul ei
Daca ma descurc cu filmuletul si se vede bine am sa-l pun si pe bulgarul care a cazut din barca aflata in mars in Dunare![]()
vad ca situatia nu e mai roza nici pe la voi Zoran ...
am bagat si eu sambata dimineata o iesire. vreo 4 locuri schimbate in total si rezultatele au fost mult sub ceea ce speram. in primul loc, pe Canalbianco am insistat aproape doar la jiguri si exceptia catorva pasnici ce mi-au dat in fir nu s-a intamplat nimic. in cel de-al doilea loc, pe mincio, doar pe voblere nu am avut parte de nici macar o ciupitura. asa ca m-am tirat pe Po in ciuda faptului ca era mare si nu tocmai limpede.
aici, in primul loc dupa o lovitura in vobler si alte cateva lanseuri am parte in sfarsit de primul peste al zilei:
dupa care, timp de inca vreo ora cat am stat pe acolo, nu s-a mai intamplat nimic.
in ultimul loc am avut o urmarire (pescuiam cam la 2m deasupra apei) iar ulterior a mai venit si asta:
urmat de vreo alta ora de liniste ... dupa care am intins-o spre casa.
apelez inca odata l-a mai mult discernamint in privinta pescuitului pe Dunare, nici nu va dati seama ce comoara aveti..
Daca ar fi iesit la noi asa, am fi fost foarte multumiti...
Zoran explicatia e foarte simpla ....Timisul are apa mica pe portiuni mari, iar noaptea fiind rece, racirea apei se produce mult mai rapid de cat incalzirea din timpul zilei, noaptea fiind foarte lunga.Timisul a avut 7°, iar Dunarea inca 16°.
Dar ce adancime are Bega de se poate cloncani?
Salut Cata,
Dar ce adancime are Bega de se poate cloncani?
Poti sa-mi spui te rog si temperature avea apa? Ma intereseaza daca e cu mult mai rece decit Dunarea. De ex la sfarsitul lui septembrie 2009 Timisul a avut 7°, iar Dunarea inca 16°.
Ori ce peste...pasnic...dupa o anumita greutate, se va hrani si cu.. pestisorii.. mai ales acu toamna cand mananca pentru a acumula.sa punem pe carlige pestisori mici si :"iti vedea voi peste "
I-am urmat sfatul , dupa care a urmat un recital cu crap de la 1 kil la 5 kile totul prins la pestisori!!!
Crapul in anumite conditii Devine un rapitor desavarsit!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH