evergreen, profitand de faptul ca nu te superi asa usor, am si io o intrebare.
Ai pus lipiciu` ala undeva pe unde credeai ca o sa treaca sobolanu`... clar.
Da` daca inteleg cum a trecut matza lu` geoco prin locu` ala, totusi nu inteleg cum au trecut galetile tale pe acolo?![]()
![]()
Da` daca inteleg cum a trecut matza lu` geoco prin locu` ala, totusi nu inteleg cum au trecut galetile tale pe acolo?
Nu-ti face griji...nu sunt cu sorcova...am spus(sau intentionam) ca incerc sa incalzesc putin, vad eu cum, cu apa fiarta, sau ceva de genul, chiar si cu suflanta... dar nici chiar asa... !
Nu-ti face griji...nu sunt cu sorcova...am spus(sau intentionam) ca incerc sa incalzesc putin, vad eu cum, cu apa fiarta, sau ceva de genul, chiar si cu suflanta... dar nici chiar asa... !colegu cu ai rezolvat necazu cu cele doua....ai reusit ...dar pe
lai prins?
uite iti trimit un ajutor......
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Are dreptate ovidiu...eu am aparat de ala din reclama cu ultrasunete....intr-adevar , are efect ...nu-i lasa sa se adune sau sa stea prea mult ...dar nu te baza ca nu-ti da vreo gaura...eu m-am intors din Delta cu unul in masina ...si pana l-am UCIS...i-am dat de mancare sa nu se apuce de cabluri...etanseaza-te si tot timpul sa lasi aproape de locul pe unde ar putea sa intre ..."ciocolata" la pliculete ptr sobolani...culoarea albastra are cel mai rapid efect...dupa ce mananca mai dureaza 3-4 zile pana ...
Hmmm... sumbre perspective imi oferiti.
Din pacate nu prea vad ce pot sa fac, stiti foarte bine ca-n toate orasele sunt soareci prin canalizari si locuri d-astea... degeaba omor io cativa ca nu pot sa-i omor pe toti.
Eu mai folosesc si lipici special ptr ei si cu momeala in mijlocul cercului lat de 5-6 cm de lipici pe un carton. , daca nu-ti este scarba sa-l desfaci cu patentul de pe lipici.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH