am fost astazi la un magazin cu accesorii de pescuit si am vazut fir textil fabricat de energofish numai ca nu avea sectiunea rotunda ci plata si este ambalat pe role de 137 m.dimensiunile firelor erau de 0.6 si 0.7 mm.se pot folosi acestea pe mulineta sau se pot folosi pentru altceva?
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Mi se pare interesant ca un fir fabricat de EnergoFish sa fie ambalat la o lungime de 150 yards da` nah, poate trimit si in USam fost astazi la un magazin cu accesorii de pescuit si am vazut fir textil fabricat de energofish numai ca nu avea sectiunea rotunda ci plata si este ambalat pe role de 137 m.dimensiunile firelor erau de 0.6 si 0.7 mm.se pot folosi acestea pe mulineta sau se pot folosi pentru altceva?
![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »HERBAN CRISTIAN« (16.10.2013, 21:19)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
As dori un sfat in legatura cu ce marca de fir textil sa-mi cumpar(FOARTE BUN LA SPINING),MENTIONEZ CA AM ACHIZITIONAT O ROLA BERKLEY cristal 0,13 si nu sunt multumit ,se scamoseaza si se rupe repede.
nicicare dintre fire nu e contrafacut.
am fost astazi la un magazin cu accesorii de pescuit si am vazut fir textil fabricat de energofish numai ca nu avea sectiunea rotunda ci plata si este ambalat pe role de 137 m.dimensiunile firelor erau de 0.6 si 0.7 mm.se pot folosi acestea pe mulineta sau se pot folosi pentru altceva?
![]()
am folosit o singura data fir textil de la energofis si vreau sa-ti spun ca este o mare dezamagire ,se rupea mai ceva ca papiota,faceam nod si cand trageam pac se si rupea de atunci nu l-am mai folositam fost astazi la un magazin cu accesorii de pescuit si am vazut fir textil fabricat de energofish numai ca nu avea sectiunea rotunda ci plata si este ambalat pe role de 137 m.dimensiunile firelor erau de 0.6 si 0.7 mm.se pot folosi acestea pe mulineta sau se pot folosi pentru altceva?
![]()
ma voi interesa de GigaFish Powerline,multumesc pentru sfatAs dori un sfat in legatura cu ce marca de fir textil sa-mi cumpar(FOARTE BUN LA SPINING),MENTIONEZ CA AM ACHIZITIONAT O ROLA BERKLEY cristal 0,13 si nu sunt multumit ,se scamoseaza si se rupe repede.
Eu folosesc Berkley de 4lb, i-adevarat ca smoke nu cristal, de multi ani la clean si-s foarte multumit de el.
Este un fir obtinut diferit tehnologic fata de alte textile uzuale, se "scamoseaza" putin intr-adevar (in timp) dar nu pierde mult din rezistenta.
O alta alegere "clasica" este Power Pro iar mai nou folosesc GigaFish Powerline sau GigaFish GigaTec.
cine foloseste din gama de la Varivas si ce poate sa-mi spuna?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH