nu stiu de ce sunt foarte apatice stiucile in perioada asta ,este toamna iar in loc sa manince ele parca-s vegetariene, in trei zile am luat doar o marlita(twister tras incet )nici nu stiu cu ce sa mai dau

(daca ma uit iarasi la pv tv sparg tv-ul acolo numa pe incinte (de ce nu vin pe balti salbatice, sa-i vad atunci daca-s meseriasi)
Probabil se schimba si stiucile odata cu vremurile.... dimineata 1-2 grade la pranz +24 sau 25 asta simt si "ei" si se adapteaza cum pot...
Cat despre filmari ... totul se rezuma pana la urma la bani si la ce vor sa vada "telespectatorii ". Majoritatea sunt filmari de promovare a anumitor produse, chestii de marketing ... O emisiune buna necesita timp si fonduri suficiente, iar daca mergi la pescuit pe malul unui rau ai sanse de 80% sa ai doar 1 maxim 2 capturi toata ziua...atunci este mult mai rentabil sa mergi pe o incinta si in cateva ore ai "material" pentru un miniserial ;) . Degeaba filmezi peisaje si apa ca "oamenii" ( majoritatea) vor sa vada peste ... cat mai mari si cat mai mult . Din pacate asta este cererea in prezent ...
Nu va luati dupa ce se da la TV, realitatea de multe ori este total diferit!!! Iar nalucile "universale" care prind peste pe orice apa,in orice conditie, inca nu au fost inventate