Dunărea limpede
da limpede....scazuta.....bate vantul tare.....intre Bazias si clisura cam 10 Km de la Baba Gaia mai in jos, 6 masini pe 40 Km.
iesiti sa se incalzeasca.
toată lumea bună prinde somotei ca tot veni vorba ,apropo 20 de grade afara ,pe apă o groază de vespii,
ieșite sa ciupească din somni.
și visez la ziua de mâine
la cat va scutura !....normal sa stea afara...si eu as face la fel6 masini pe 40 m.
toată lumea bună prinde somotei
,pe apă o groază de vespii, ieșite sa ciupească din somni.
.........
...... P.s atat mananca viespii din somni pana ajung somoteii

.

Fain somnul, îi zonă cu pietriş şi nisip pe fund?
O partida de pescuit ,la varsarea Jiului in Dunare, printre Cormorani si Pelicani.primul a fost negricios, nr. 2 mai albinos (pestriț),
adica printre cei care baga in traista......... TOT!!!!
.
exact pe mijlocul raului Jiu in pragul format cu Dunarea , unde era singurul loc fara plasele ...Cormoranilor si pe moment feriti de ochii.... Pelicanilor care ,dupa 3 ore au
,si facand pescuitul imposibil. A fost o partida de pescuit reusita cu toate ca a fost scurta 4 h dar, plina de atacurile rapiitorilor si finalizata cu: 1moaca,
cu .....albicios si negricios...... avand in vedere culoarea ( pasarilor ) care au facut
...imposibil
.
P.s dupa plecare..... nu mai stiu nimic, ce sa intamplat ...cert ca pana atunci am fost foarte invidiatii
Larry felicitari!!!![]()
Foarte ciudat, nimeni nu mai prinde somn pe Dunare, parca s-au adunat toti acolo la tine!!
Chiar am urmarit, nu cred sa fi fost vreo data iesit si sa nu prinzi vreun mustacios!!!!![]()
![]()
Bravo, felicitari ai un mare 10 de la mine!

in rest nimic !
Imi pare rau pentru ei !!O partida de pescuit ,la varsarea Jiului in Dunare, printre Cormorani si Pelicani
Am pescuit din exact pe mijlocul raului Jiu in pragul format cu Dunare
au
reusit sa ne inconjoare cu pripoane
Nu, doar multe cioate.......primul a fost negricios, nr. 2 mai albinos (pestriț), nr. 3 tot negricios..
Erau pripoane pentru rapitor: somni, stiuci, salai avatul nu cred ca se baga (in moentul in care trage pestele se intorceau cu antena in jos)Pt ce erau plutele alea asa mari?
si nu mai poti pescui....
.....la spining
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH