Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
daca as scrie toate nalucile cu care am prins avat s-ar umple o trusa generoasa la care daca adaugi nalucile pe care le vor recomanda alti utilizatori care au gramezi de avat la activ vei ajunge la concluzia ca avatul se prinde cu o gramada de chestii.
pentru avat, clean si (somn ,dar pe apa tulbure) pe Timis ,priavara e spectaol , nici o alta naluca nu prinde asa bine ca aratariile astea2 aratari dintr-alea (de la alte firme) si parca de-al naibi nu am prins cu ele nici un avat. Am dat cu unul in toate anotimpurile (am luat cu el in schimb somn)
Din cate am inteles, voblerul da cele mai bune rezultate, deci astept cat mai multe detalii despre voblerele folosite:
Din cate am inteles, voblerul da cele mai bune rezultate, deci astept cat mai multe detalii despre voblerele folosite:
Cicada de 17 și 26 g.
Da, exact asa este. Ce merge bine pe Rin nu functioneaza neaparat bine pe Dunare sau Timis, si nici invers. Fiecare apa are nalucile specifice ce merg cel mai bine.
(bine, astia mai mult pescuiau la japca cu ele)
Si da … sarbii aia pescuiau cu cicada, dar de fapt mai mult jepcuiau cu ea. Aveau niste triple mai mari montate si de cate ori atingeau fundul cu ea faceau exact miscarea aia de japca … iar intr-unul dintre cazuri au prins un somnic de vreo 3-4kg.
Sări de informațiile utilizatorului
Oblete
Locație: Baia Mare Maramures
Profesia: Tamplar , Vanzator Comercial
recomand sa ai in trusa un VIBRA JIG de la Seika. Face minuni .
Sări de informațiile utilizatorului
Oblete
Locație: Baia Mare Maramures
Profesia: Tamplar , Vanzator Comercial
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH