Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu-i chiar "by single hand" da` ingenios oricum.
erau 1 ...........restul privitori !!
by single hand !!!by single hand = cu o singura mana...
categoric ... NU !!!ar fi sanse sa reziste unul facut din teava patrata de aluminiu, imbinari cu coltare din otel prinse cu "pop nituri" la un motor de pana-n 20CP?
Foarte interesant suportul pt. transportat motoare.![]()
Ce parere aveti, ar fi sanse sa reziste unul facut din teava patrata de aluminiu, imbinari cu coltare din otel prinse cu "pop nituri" la un motor de pana-n 20CP?
simplu!.........cu efort minim!![]()
De bricolat ....DA ! de plimbat motorul de la masina la barca ok! nu toti avem( peridoc )Sincer spus, mie mi se pare f complicat.
categoric ... NU !!! castigi la greutatea suportului dar pierzi la rezistenta chiar daca e din bara plina si nu teava patrata.
Am incercat varianta respectiva cu barca de aluminiu si nu e deloc simplu ... aveam suport exact ca : Boat Loader-all.avi - YouTube ..
Pacat.
Poti inerca ! dar pentru greutati mult mai mici ,motorul de 20 hp e prea greu si se mai adauga denivelarile solului pina la barca.eu vroiam din aluminiu
Am incercat varianta respectiva cu barca de aluminiu si nu e deloc simplu ... aveam suport exact ca : Boat Loader-all.avi - YouTube ..![]()
![]()
Hai ca vine iarna ,si ai timp de bricolat,sper sa te ajute , ! Spor la lucru.
Din pacate lla NOI in ultima vreme cand este apa in mures este ori foarte multa ori" deloc"
o tipa ridica barca de una singura
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH