Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Mi s-a intamplat sa merg noapte la pescuit si la prima lansare direct sa iau fire puse oarecum paralel cu malul
toate locurile astea sunt adevarate morminte pentru artificiale.
Dar sunt ! fara ele! sanse aproae 0de pe mal sansele sunt destul de slabe sa recuperezi wobblerul agatat.
In poza 2, primul, cel cu 3 plumbi e cel mai bun! cruta intodeauna barbeta voblerului. Pe Dunare foarte bune in cazul setciilor. mai ales cele agatate in zona malului.
Unde dai ! si unde crapa ! am aflat datorita pozei luata de pe net si cui trebuie sa multumim pentru dezgatator, Si inca ceva Tudore ce aiCel de sus e facut de mine si nu are vreo treaba cu cei de la aventurilapescuit care au furat poza de pe site-ul meu fara sa sa-i autorizez. Le-am scris dar se fac ca ploua.
Cand l-am facut nu pusesem plumbii, numai carabina. Nu functiona de loc. Dupa ce am adaugat 400gr de plumb a devenit eficace. Dezagataorul de jos l-am luat de la basspro si functioneaza si el bine.
In filmul de mai sus desgatatorul nu e lestat iar lanturile sunt pe veriga mobila (tea copiat gresit )al tau e ideal protezeaza si bareta woblerului.Nu am incercat cu lant mobil.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH