Gigi! incearca si asta e ai greu de realizat dar schimba radical miscarea vobleruluiAcesta are acelasi corp insa o barbeta diferita.Este putin mai mare si este concava.Actiunea este mai ampla,mai dinamica.Coboara la aproximativ 2m.Am prins pe el salau,intr-un moment cand erau foarte activi..
Ei ,nu...Nu este o zi ca si alta..Pai GIgi, in cazul asta, ai dat lovitura. Ai 1 vobler care merge in conditiile in care salaii sunt apatici, si 1 care merge cand sunt hiper-activi.Nu ai cum sa dai gres.
Dap,wobler cu miscare eratica..pe linga ca vibreaza marunt,are si o evolutie serpuita.Probabil cind da in obstcole o ia pe linga..imi doresc si eu unul sau doua in trusa..
Gigi..................... Doar din barbetaaia e obtinuta doar din barbeta..
Dap,wobler cu miscare eratica..pe linga ca vibreaza marunt,are si o evolutie serpuita.Probabil cind da in obstcole o ia pe linga..imi doresc si eu unul sau doua in trusa..
Zoli !problema se pune diferit (miscarea Scatter) face Woblerul sa aiba mici deviatii de traseu e alt ceva ,fi atent la filmul postat.Predatek(si nu numai) are acelasi "corp" pentru 4-5 modele si fiecare model are alta evolutie, alta miscare datorita barbetei diferite.
.Probabil cind da in obstcole o ia pe linga..imi doresc si eu unul sau doua in trusa..
No las ca daca e asa batalie pe ele incercam sa le producem la Arad..
singura mea nedumerire!image hosting over 2mb
Turnarea voblerelor are multe avantaje , printre care :
- scapi de operatia cioplitului, frezatului, etc , operatii destul de laborioase si consumatoare de timp ;
- scapi de operatia finisatului si a impregnarii ;
- matrita reproduce fidel toate detaliile ( ochisori, opercule, solzisori, etc.);
- Introducerea armaturii si a lestului se face direct in matrita ;
- toate voblerele sant identice, cu acelasi lestaj ;
- lestul se poate modifica , functie de necesitati si evolutia dorita.
- barbetele sant si ele turnate la forma si grosimea dorita.
Teoretic. in 15 min. ai un vobler gata de vopsit.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH