mie asta imi place.pare practic.eu personal am numai din comert cele mai ieftine.
![]()
) Binenteles ! pentru lansetele cu care nu pescuiesti! cele de rezerva !Pai... suportul asta e bun pentru depozitatul sau prezentarea lansetelor, nu cred ca ai ce face cu el pe apa.
ca nu le pui pe jos in nisip
Citat de la »diccosmin« Pai... suportul asta e bun pentru depozitatul sau prezentarea lansetelor, nu cred ca ai ce face cu el pe apa. Binenteles ! pentru lansetele cu care nu pescuiesti! cele de rezerva ! ca nu le pui pe jos in nisip
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asa cum ii in film nu prea-i pt barca (tuburile is fixate pe un "T" de lemn, la 90 grade)... daca ar fi prinse pe o scandura si asta ar avea un fel de "menghina" de fixat pe marginea barcii, eventual inclinabila functie de "bordaj"... asa ceva mi-ar trebui si mie daca tot ma mut dintr-o barca-n alta.Este un suport dedicat in primul rand pt. transportatul lansetelor pe verticala la pescuitul din barca.
foarte corecta remarca !Asa cum ii in film nu prea-i pt barca
pentru barca avem alt ceva
:
. asa ceva mi-ar trebui si mie daca tot ma mut dintr-o barca-n alta.

......si din teava de plastic cu ventuze mai mari
prntru pneumaticecred..... ar fi perfect
Eu folosesc un suport cumparat, am gasit multe magazine de pescuit si le-am contactat pentru preturi si poze. Site-ul este asta: http://hartapescar.ro, imi pare rau ca nu am salvat pozele.
Daca malul de pe care pescuiti este bogat in pietre, cum infigeti suportii?
Eu am spart un ciocan de cauciuc incercand sa bat un suport... iar cu toporul am deformat suportul![]()
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH