Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »junior9007«

Răspunsuri: 147

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

21.01.2013, 20:53

Sa ne cunoastem tara

Consider ca ar fi nimerit un asemenea topic in care sa postam diferite clipuri cu obiective de interes in special turistic .E arhicunoscuta sintagma "avem o tara frumoasa..."continuarea cu locuitul nu-si mai are rostul.Inr-adevar ,frumoasa e prea putin spus dar cu siguranta prea putin cunoscuta (chiar de catre noi)De aceea propun sa postam fiecare cand dam de un filmulet interesant.Poate acest topic va ajunge in timp o semnificativa baza de date utila celor interesati de cunoasterea (fie ea si virtuala) si promovarea frumusetilor plaiurilor mioritice-exclus cele cu 2 picioare. :zambet:
Castelul Sturdza de la Miclauseni -ROMANIA- - YouTube
...cogito ergo sum.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

2

23.08.2013, 09:30

Am gasit pe un forum banatean un link la un articol excelent despre istoria orasului Timisoara in perioada otomana.
Va recomand cu caldura sa-l cititi atat pt. latura istorica dar si pt. moderarea "fanatismului national": :)

art historia: Timisoara otomana

... dupa care printre nenumaratele comentarii pozitive, l-am gasit si pe asta:

"Las'o mai moale cu prostiile tale papistase si islamiste! Vrei o noua Bosnie in Banat? Nu ti-a ajuns Targu Mures din martie '90??? Te joci cu focul, baietel! Du'te si te joaca cu soldateii tai de plumb si lasa problemele istoriei Ardealului in mainile Oamenilor Mari! Invata'i pe copii istoria neamului si nu mai lua in deradere, tu si alti derbedei ca tine, romanismul, dacismul si nu mai minimiza suferintele romanilor din Transilvania in vremurile ocupatiei austro-ungare! Lt. Col. (R) Dinu N. Gorun "

Déjà vu? :rizi: :rizi: :rizi:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

• »bogdanbogdan« a fost blocat

Răspunsuri: 208

Locație: giurgiu

• Scrie un mesaj privat

3

23.08.2013, 10:04

asta e un subiect care nu trebuie atins ca e foarte sensibil.
mie imi place cand merg in ardeal si mananc mancare ungureasca, (gulas, virsli, kurtos-kalacs ---rulzzzz :buaaaah: ). eu avut numai experiente bune cu ungurii din transilvania.
oamenii de rand se inteleg foarte bine acolo, politicienii incearca sa bage fitile pt un vot in plus. noi nu trebuie sa le facem jocul ca nu suntem prosti.
nu vrem o noua bosnie sau o actuala sirie.

ROMANII+MAGHIARII MUST BE LOVE!!!.

am zis, howgh!!!

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

4

10.09.2013, 01:24

Filmare nu am apucat sa fac, insa poze sa vad ce mai gasesc, pentru ca mi s-a "bulit" calculatorul, acum ma "joc" de pe telefon! Aveam poze super tari de la Cetatea Poienari, Cetatea Rasnov, Castelul Corvinilor si altele, dar nu stiu ce mai gasesc, oricum, daca are cineva imagini de la Cetatea Colt(despre care se presupune ca ar fi fost sursa de inspiratie pentru Jules Verne pentru "Castelul din Carpati"), poate le posteaza, pana ajung si eu pe acolo!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

5

10.09.2013, 01:26

asta e un subiect care nu trebuie atins ca e foarte sensibil.
mie imi place cand merg in ardeal si mananc mancare ungureasca, (gulas, virsli, kurtos-kalacs ---rulzzzz :buaaaah: ). eu avut numai experiente bune cu ungurii din transilvania.
oamenii de rand se inteleg foarte bine acolo, politicienii incearca sa bage fitile pt un vot in plus. noi nu trebuie sa le facem jocul ca nu suntem prosti.
nu vrem o noua bosnie sau o actuala sirie.

ROMANII+MAGHIARII MUST BE LOVE!!!.

am zis, howgh!!!

Se intampla si in aceasta privinta acelasi lucru, "Divide et Impera"!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!