Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ei ,in cazul asta iarasi nu este ok...si imi rezerv dreptul sa-mi ''amenajez'' si eu un loc,prin aruncarea crengilor si bolovanilor care ''ma incurca'',cit mai aproape posibil de aceste fire..
Ei ,in cazul asta iarasi nu este ok...si imi rezerv dreptul sa-mi ''amenajez'' si eu un loc,prin aruncarea crengilor si bolovanilor care ''ma incurca'',cit mai aproape posibil de aceste fire..
![]()
Mah Gigi da` ce diabolic esti....
Adevaru-i ca nici mie nu mi se pare corect sa stai pe un mal si sa pescuiesti pe celalalt.
Daca-ti plac locurile de dincolo si vrei sa dai dinspre larg, n-ai decat sa vii cu barca, sa te ancorezi la cativa metri de mal si sa dai asa.
Cand mi-aduc aminte de pescarii de crap de pe Ghioroc de care nu puteam trece nicicum cu barca din cauza ca barasera balta pe toata latimea, imi creste tensiunea.![]()
Buna Gigi!
Cu tot respectul, legatul la copac este o tehnica f de succes la pescuitul somnului! Avand in vedere ca pot intra somni capitali, e clar ca se trage de pe un mal liber, fara crengi, intr-un mal junglos, de unde se incearca imediata indepartare a somnului. Asa cum amintea si Informer, poti gasi si pescari de crap care isi lanseaza monturile in malul opus sau le planteaza cu barcuta si iti ingreuneaza astfel pescuitul la spinning. Dar, doar in acel loc! Daca mergi 5 min mai departe, sunt convins ca poti lansa in alte 2 - 3 locuri nestingherit.
Erwin, pescar de crap, duce pe un lac in Franta firele cam 350 - 400 de metri, in 4 locuri diferite. Daca acolo stau crapii, acolo tra sa si duca, sau? Eh, spinningarii cu barcuta bat tot lacul, in lung si-n lat, fara sa-si ceara scuze cind dau de firele lui. Mai scarbos, ridica firul si in loc sa dezgate naluca, ei mai si taie uneori firele lui Erwin. Hm, si acuma intreb, de ce ar avea ei dreptul sa pescuiasca pe absolut toate locurile de pe lac? Doar pt ca pescuitul din barca le ofera o mobilitate libera in mii de locuri de pescuit???
Mda, deja vu... inclusiv pe Dunare.Hai sa vedem daca se urca poza cu Varsoltul despre care vorbeam
Mda, deja vu... inclusiv pe Dunare.Hai sa vedem daca se urca poza cu Varsoltul despre care vorbeam
''''Astăzi, 12:25
Hai c-o mers. Multam inca odata Costi. Despre asta vorbeam. Cat mai multe lansete ca e cat mai eficient.
Gigi in mare parte sunt si eu de acord cu tine, dar cand vad ca omul pescuieste pe malul opus nu pot sa-i pescuiesc in fata ..............
Ba te-am inteles perfect si stiu ca te citesc de mult. Tocmai de-asta ziceam mai sus ca in principiu iti dau dreptate. In cele doua situatii nou prezentate de tine e clar si nu contrazice ceea ce ziceam mai sus. Erai primul venit si era firesc sa fi si primul servit. Nu conteaza ca e stationar sau spinning, iar in a doua situatie tot tu aveai dreptate ca nu erau semnalizate, insa daca ti se spunea era alta poveste.Nu m-ai inteles..eu pescuiesc doar la spining.
In concluzie,daca cineva vrea sa nu dai peste el,apoi sa semnalizeze cumva.Nu poti pescui cu fire si monturi nesemnalizate si sa pretinzi ca cineva sa le ghiceasca amplasarea si sa le evite.Si daca se intimpla tarasenia,asta este,un ton amical,relxat,duce la o situatie de intelegere,de cooperare,dar cind celalat urla ca scos din minti,si tu simti nevoia sa fii ''diabolic..''
![]()