Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
)) te face si bou si prost in acelasi timp "de ce nu intelegi" esti asa de prost ca un bou
)))))
)!
)
. Daca in loc sa o tina pe a lui intreaba cum de 1+1 fac 2 atunci il intrebi: esti bou de nu intelegi? … care iarasi nu poate fi luata ca o jignire, ci doar ca o constatare la care este atasata o intrebare.
) si daca ii raspunzi pe masura, direct se ataca si incepe sa injure (si acum rad la faza cu taiatul porcului direct in rau … Tudor
).
: Mures stai ,ca mai pierdut
cum e aia cu taiatul porcului in rau?
. Una-i să-i spui omului cu durere "măi tu eşti prost, nu vezi ce faci" şi alta-i să-i spui din avion mai ştiu eu ce cuvinte de ocară. Consider că pe forum nu-şi au locul astfel de conversaţii, mai ales că nu se discută faţă-n faţă şi atunci se interpretează matematic, îi spui frumos ce ai de spus şi când se depăşesc limitele există regulament. Sări de informațiile utilizatorului

) ca e batut in cap, as incerca sa formulez aprecierea intr-un mod mai amical 
. Cu alte cuvinte, fara a rosti vreun "apelativ", ma poti jigni.
Sări de informațiile utilizatorului
Asta cred eu nu este o jignire pentru simplul motiv ca nu-i apreciere personala ci este un adevar "absolut", vizibil oricui: metoda fiind ilegala, termenul este indreptatit.Daca tu pescuiesti folosind o metoda ilegala, si eu mai apoi strig dupa tine : "braconierule", ar trebui sa ma cenzurez? sau in acest caz, am voie?
Ca acum e ca si inchis ...Oricum tot mai interesante topicurile
Puneti-va in situatia in care acest cuvant v-ar fi adresat voua...ati gandi la fel???3) atunci nu mi se pare o jignire sa ii spui ca este un bou, asa cum spunea attila, este doar o constatare
Puneti-va in situatia in care acest cuvant v-ar fi adresat voua...ati gandi la fel???3) atunci nu mi se pare o jignire sa ii spui ca este un bou, asa cum spunea attila, este doar o constatare

Mai indicat ar fi sa-ti spuna ca ai sustinut o prostie si pe viitor ti-ar da de gandit la afirmatiile pe care le faci,nu cred ca trebuie sa folosim cuvinte grele indiferent cat de destepti ne vedem
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH