Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sincer, nu inteleg cum acest subiect a pus in umbra,si a deviat toata activitatea PRO,
de pe acest site!!!(forum)
Cred ca s-a incercat destul sa se convinga persoana in caz, ca este gresit intentionata,
dar nu s-a obtinut nimic pozitiv![]()
Asa ca , dragi colegi, haideti sa ignoram Subiectul(SFORAS) si sa ne concentram pe probleme noastre, mult mai delicate in ale pescuitului la somn!
PS. Astept sincer informatii , si bune si rele care sa se discute in legtura cu ultima IESIRE la MRACONIA »![]()
Nu inseamna ca , daca nu au fost capturi, tre sa uitam aceasta iesire!!!!!
Consider ca este un subiect mult mai interesant , si tre sa discutam fiecare situatie, fie buna fie rea, pentru-ca sintem pe unul dintre cele mai bune siteuri de pescuit la somn din Europa!!((Doar parerea mea)
Asa ca Zoran,Informer,si cei ce ati participat la aceasta iesire, va rog explicati fiecare moment, in cee a ce priveste , pescuitului la somn »poate vedem si filmuletele cu diferite feluri de monturi,![]()
Deci SFORASUL la diverse, ca este doar o galceava pe forum , si sa revenim la "cele sfinte![]()
"
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
In legatura cu intalnirea de la Mraconia am incercat sa scriu cat de cat ce-am facut, au incercat si altii, am pus si poze... sincer n-am vreun talent in a povesti... cea mai lunga compunere a mea din anii de scoala n-o depasit o pagina indiferent ce-am facut 3 luni de vacanta la bunici...
OK, am sa-ti raspund.OK,Informer,
Chiar ca nu e treaba mea si mie-mi place berea, dar atunci daca esti intrebat de oricine de pe acest forum o Chichitza, daca poti explic-o, ca de aia te-a pus cineva moderator, sau daca nu , nu fi ironic,
Ca probabil pe forumul asta sint si oameni mai batraani ca tine,mai saraci ca tine ,mai necajitzi ,dar sint bucurosi ca au dat de acest forum, unde Ei cred ca pot sa intrebe fara sa li se expilce in doua intelesuri sau arogant!
Pai, pana la urma cea fost iesirea asta ???
Iar in ce priveste berea sa-mi fie cu iertare dar aia nu-i treaba ta cata consum sau cata nu.
Cred ca am lamurit toare punctele.
Cata ,
Scuze, nu am inteles unde am deranjat!!
Pasarea Colibri - Toti suntem putin luati - YouTubebabil pe forumul asta sint si oameni mai batraani ca tine,mai saraci ca tine ,mai necajitzi ,dar sint bucurosi ca au dat de acest forum, unde Ei cred ca pot sa intrebe fara sa li se expilce in doua intelesuri sau arogant!
Zoran! ..ceva nu e ok aici!!si nu inteleg de ce
Habar n-am despre ce replica vorbesti, n-am sters in intervalul amintit nimic.De ce ai sters replica Informer?nu mai exista in dialog!!!Hmmm.....ciudat
Ediseu parerea mea e ca acest topic nu trebuia deschis. Daca vroiai sa-ti spui punctul de vedere, chiar la modul asta, puteai s-o faci in topicul dedicat deja deschis, asa cum au facut-o si ceilalti. Aici nu ai facut altceva decat sa-i faci lui Costi niste procese de intentie si nimic mai mult.Informer , draga
Am deschis topicuri, mai cu jena, mai cu teama, m-am gandit de 10 ori ce sa intreb sa nu fiu caraghios, "RECCUNOSC IN DIRECT CA ESTE PRIMUL FORUM UNDE MA IMPLIC"
, nu multe dar care au dat subiecte "mai mul sau mai putin , de discutie,"ei asta am facut, si daca am stiut ceva nu m-am retinut sa nu spun si eu ceea ce cred in legatura cu cazul discutat!
Ei, acum intrebarea TA a fost ca unui pusti caruia i s-a furat jucaria!"""Poate in schimb poti sa-mi dai un exemplu despre ce-ai facut TU pentru ACEASTA comunitate....""
Era cea mai aiurea intrebare pe care puteai sa o pui,, nu numai mie...
Obilgatiile, sau cum sa zic, ....rolul tau ca MODERATOR, este:
sa aduci aporturi acestui forum sa mearga beton!!!simplu!Ei vezi daca ti-ai ales o meserie care nu ti se potriveste,, NU CONTEST FAPTUL CA AI F. MULTE CALITATZI,
Dar de aici si pana a te face PLACUT celor din jur e o cale lunga!
Informer, vreau sa inchei acest subiect, exact cum l-am deschis.....de fapt eu punctam in alta parte, si tu ai deviat totul, am spus ceea ce cred , celor ce citesc acest topic , va rog sa cititi de doua ori inainte de a replica, si haideti sa ne vedem de pescuit ca
nu sintem perfecti!!!![]()
PS. imi cer scuze daca am scris cu greseli de ortografie
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH