Buna tuturor!
Din pacate nu am putut sa fiu prezent din prima zi a taberei dar am reusit sa ajung duminica si sa stau pana miercuri! Ajuns la Maraconia impreuna cu prietenul meu Alin , am avut placeare sa ii cunosc pe cei ramasi in tabara , fara stat la povesti am despachetat ca sa ies cat mai repede pe apa! Din cazua zecilor de turisti care se opreau in drept cu mine sa imi faca poze si a barcilor care treceau cu viteza pe langa mine a facut pescuitul imposibil (reuseam sa duc un somn cat de cat in zona carligului , veneau valurile si toata barca se clatina din stanga in dreapta, pestele se speria ). Am ramas totusi pana a 2-a zi sperand ca toata inbulzeala ce am vazut-o pe apa sa fie doar din cauza weekendu-lui, dar m-am inselat ! Asa ca a-2 a zi dupamana am impachetat si am plecat spre un alt loc de pescuit in cazane ! La scurt timp dupa ce am ajuns la locul de pescuit am bagat barca in apa , ma suna Zoran ca si el se muta si daca nu vreau sa vin cu el , precum am despachetat , asa am si impachetat

!
Ajuns la al 3-lea loc de pescuit din acea zi am despachetat repede si am iesit jumatate de ora pe apa desi afara era deja seara! Am avut un singur atac (trasatura puternica de nervi probabil) si seara s-a terminat!
Urmatoare zi am resuit sa prind 6 somni : unu mai firav de 80 cm iar restu de 5 intre 1,15cm si 1,30 cm iar Alin a prins unu de 1,20m si mai multi scapati (este incepator dar a 2-a zi nu a mai gresti)
Ulitima zi de pescuit a fost norocoasa pentru Alin , nu am pescuit mult deoarece a trebuit sa impachetam tot si sa ajungem acasa asa ca in toatal s-au prins 3 pesti, Alin a prins 2 :unu de 1,15m si altu de 1,35m ! Iar eu unu de 1,47m!
Primul peste: 1,20m

,eliberarea lui:,
Al 2-lea peste: 1,28m

, eliberare:,
Al 3-lea peste: 1,25m

, eliberare:,
Al 4-lea peste: 1,22m

,eliberare: ,
Al 5-lea peste : 80 cm , o jucarie mica
Al 6-lea pestisor din prima zi : 1,17m

, eliberare:, "
A 2-a zi ininte de plecare:
Al 2-lea peste a lui Alin deoarece primul peste dupa ce a foat dezgatat de carlig , s-a zmucit tare si a plecat cu jumatate de deget de la manusa si a lasat rana destul de frumoasa pe deget(o consider o mica reabunare pt intepatura)!
Al 2 lea peste: 1,15m
Al 3-lea peste a lui Alin : 1,35m

I
Ziua s-a incheiat cu ultimu peste prins de mine , al 7-lea : 1,47m

,

(imi cer scuze ca ma screm asa

)
Eliberarea lui :

,.
Toti pesti au fost eliberati!
Si daca Costi a prins o "vipera" pot spune ca eu am prins copilasul ei