) si le-am trecut intr-o lista. Am repetat pendularea de mai multe ori cu fiecare ata si am facut apoi o medie.
Tinand cont ca acest peste traieste in ape tulburi in care vizibilitatea este foarte scazuta mai ales la adincimi ce trec de aprox 3 metri iar acest rapitor vorace are o vedere slaba consider ca o culoare anume ramane la preferinta, aprecierea pescarului!eu de exemplu ca fir principal prefer culoarea alba din 2 motive:a)se vede mai bine noaptea si face un contrast mai bun cu suprafata apei(bineinteles depinde si de diametrul acestuia)si b)am citit un articol ca( culoarea) firului brut este alb iar pentru colorarea acestuia se folosesc diferite procese tehnologice care-l debiliteaza, de exemplu proces chimic-coloranti (ce pot fi de diferite calitati),proces termic -( uscare a firelor)... etc. Bineinteles ca la alegerea unei marci anume un rol important are raportul: pret/calitate(fiabilitate,rezistenta la rupere, la abraziune,compacticitatea data de numarul de fire de modul si viteza de impletire). Cat despre CULOAREA firului LIDER consider si ca aceasta nu are o importanta anume ,totusi prefer o culoare apropiata de cea a apei in care pescuiesc.
si
placut! Interesant...Dar albul ala nu se murdareste in timp ? Textilul se mai inegreste ...M-ai facut curios cum se vede albul in noapte,asa ca trebuie sa incerc!
)...
Kzoli asa este cum zici tu dar ce lucru de culoarea alba daca este folosit nu devine gri sau capata culoarea mediului predominant(culoarea apei) in acest caz . Din cate stiu si cele colorate i-si pierd din culoare odata cu folosirea lor!
salut
zoran te rog sa ma anunti de unde se poate procura firul textil de la amicul tau
ma intereseaza la rola de 1000 m
vreau pentru 2 multiplicatoare
multam fain
catanicriss,Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH