Saluat la toti Sunt la pescuit pe malul Muresului , deoarece sunt un impatimit la pescuitull la somn pescuiesc doar cu 3 lansete , in una am (bagat ) o platica de vreo 400 de grame , in una 7 8 scoici , si una tot la peste vii o albita cat palma ... pescuiesc la grund si la pluta toata monturile sunt plantata si de 2 zile astept trasatura .... momeala la peste viu inca e tot acolo findca vad ca misca undita ... Ceva batai de somn am vazut dar oricum una dintre ele a fost foarte palpitanta , am atipit langa lansete si cand a batut parca a sarit un om in apa ma-m si speriat ... sigur a fost un somn frumos.. , inca mai astept apa are vreo 7 - 8 mmetri adancime ... in rest am prins niste avati , cleni , morunasi peste ziua , am facut un pat de nada si cu un bolo de 5 m ma distrez toata ziua ... a incercat si al spining dar nu nu merge am incercat vreo 6 combintii de voblere si cateva lingurite dar somnu nu isi face aparitia , in rest am prins un clean frumos de vreo 2 kg si ceva care la-m eliberat ... alti incercand sa sara dupa el sa il prinda .. si miau tot reprosat de ce l-amm eliberat.. dar cu toate aste cat ca pestele nu e prea activ naura e vie care conteaza cel mai mult pentru mine .. cate o caprioara care isi face aparitia prin lanurile de porumb iepurasi si multe pasari , am facut si o mancare foarte buna la ciaun cu pritenul meu Danut , Va salut de pe Mures si astept alte tehnici isa prind un somn .. oricum o sa postez poze cu locul , peisaze si pesti prinsi si eliberati! .. Saluatare
Scuzati daca am scris gresit dar scriu de pe telefon

si la ora asta dupa cateva ore nedormite e cam greu !