Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut danut ! Bine ai venit aici, sper sa fi adeptul ideii de C&R ca sa nu te ia lumea in caterinca ca pe mineSalut, Ma numesc Danut si am 20 de ani imi place extrem de mult sa pescuiesc la somn
1. Puteai sa-mi dai PM daca aveai ceva sa-mi transmiti ...nu era cazul sa fi off pe prezentarea lui Danut.Salut danut ! Bine ai venit aici, sper sa fi adeptul ideii de C&R ca sa nu te ia lumea in caterinca ca pe mineSalut, Ma numesc Danut si am 20 de ani imi place extrem de mult sa pescuiesc la somn
salut,
am urmarit postarile si discutiile tale cu ceilalti colegi referitor la C&R si cred ca nu ai inteles ce au vrut sa spuna colegi ca altfel nu ai folosi termenul "caterinca".......
- poti sa retii peste in limita "bunului simt" nu cred sa existe pe aici cineva care sa nu retina si peste.
- colegii faceau referire in mod special la exemplarele mari care sint reproducatori si este foarte bine sa-i C&R.....
- prezentarea ta i-a pus pus pe ganduri ........
- acest forum militeaza pentru un pescuit C&R.....
P.S.- am incercat sa-ti enumar cateva idei si sper sa le intelegi si sa-ti fie de folos
Citat
- NU SUNT ACCEPTATE poze cu pesti facute in parcari, gradini, bucatarie etc ... sau cu un peste mort, sangerand sau neingrijit. Sunt permise doar pozele facute pe malul apei.
- NU SUNT ACCEPTATE poze cu pesti zgariati sau cu semne proaspete.
- NU SUNT ACCEPTATE poze cu pesti intinsi pe jos pe ciment, asfalt, pietre, pietris, iarba uscata, crengi sau nisip uscat.
- NU SUNT ACCEPTATE poze cu pesti sangeranzi sau tinuti pe verticala.
- NU SUNT ACCEPTATE poze modificate sau facute cu nici un program de editare a pozelor in vederea ascunderi locului de pescuit, dar in acelasi timp poza trebuie facuta intr-un mod prin care sa nu fie usor de recunoscut locul in care a fost efectuata captura. Recomandam ca, postarea unui loc de pescuit sa se faca cu atentie, posibilele certurile in urma ocuparii locurilor de pescuit facute cunoscute in public nu le vom accepta pe forum!
- NU SUNT ACCEPTATE poze cu pesti care pot starni polemici inutile. Ca si completare la acest punct se adauga si rugamintea de a evita intrebari care pot provoca aceste polemici, intrebari de genul: “Ce ai facut cu pestele?” atat in Galeria de poze cat si pe topicurile prezente pe forum. De altfel nu sunt permise subiecte de genul “Ce am eliberat azi ...”, “Ce peste am mancat azi ...” sau altele din aceasi categorie pentru a nu starni discutii contradictorii. Aceste intrebari starnesc polemici inutile care nu sunt dorite pe acest forum.
Citat
pai i-mi vedem de treaba mea.. ca oricum nu am castigat nici un fel de experienta din forumul asta,nu vad un sfat..nu vad un tips,
HAIDETI FRATIILOR SI LA VANATOARE DE MISTRETI/FAZANI/CAPRIOARE SA C&R TOT CE SE IMPUSCA
tizule ! acum inteleg de ce fug pesti de tine (faci prea multe valuri) pentru ce faci toate astea? te rog sa te linistestiNu-mi da idei de comportament, sunt trecut de mult de varsta la care inca nu ai coloana vertebrala solidificata.si mai pui botul la vorbele unuia sau altuia
Ai uitat sa admiri pe D.nul JIJI Braconierule !La baza stufului trebuie sa sapi Domnule Priceputeanu. Acuma lasa-ne in miezu nostru ca nici Dumneata nu ne aduci nimic nou. Si ca sa intelegi de unde atitudinea asta fata de insolenta unora, ia de te uita si te asteptam cu o ultima parere personala.
Captura de peste 2013 - YouTube
Acum te rog sa-mi permiti sa ma raliez tie si sa-ti cer si eu banarea.
Bineinteles ca mai exista. Daca nu si-ar fi cerut singur banarea nici eu n-as fi fost inspirat . Excluzand limbajul pe care-l foloseste. Auserdem, a si recunoscut ca asta-i scopul lui, sa ne atate.Acum te rog sa-mi permiti sa ma raliez tie si sa-ti cer si eu banarea.
Mai este cineva de aceeasi parere cu Cornel? Se pare ca DanDeRomania este pus pe atzitzare, nu numai aici in acest subiect ci si pe altele.
sa nu-l calificam direct in exterminator de somni.
Bine v-am gasit !Lume !imi place tare numele acestui forum si sper ca-mi v-a oferii ceea ce caut de 3 ani de cand am permis anpa si pg, si doar 2 somni la activ in acest timp.. ,cred ca daca v-a povestesc cum.. nu ma credeti .Fratiilor nu stiu sa dau pe dunare !luminati-ma!in astia 3 ani am fost in zona giurgiu,gostinu/greaca/ara,dar cel mai des la gostinu.e un curent de te ia nervii...dar asta nu ar fi cred o problema...am fost adunat cred ca de cam 30 ori la peste la gostinu,si am prins doar o data la o lanseta 2 somni 1 de 3kg, 1 de 5kg pe acelasi forfah cu guta de .60 si 4 ace .. cam 2m era de lung ) ala de 5 kg era la acul de sus .. cel de 3 la ultimul. (cred ca ala de 3 m-a salvat ca sunt niste pietre de te ia nervii,fara peste nu mai scoti.).
Ce asteptari am eu de la voi... ar fi: locuri cat de cat bune in zona Giurgiu/oltenita, metode,mulinete/bete/gute,momeli
Oricum.. nu e neaparat Giurgiu.Oltenita...somn vreau dar nici sa bat 3-400km sa prind ca la Gostinu.am un ford tourneo connect care ma duce unde vreau si cu ce vreau ///pare autocar ) nu am probleme cu asiguratul unei saptamani in salbaticie ). treaba e ca nu stiu ce nu fac bine.. nu stiu sa dau pe Dunare! asta e clar!
Clar ! Zoran frate ...tu esti zeu aici nu? dc intrebi lumea cand "/bann" e la tine pe tastatura? nu cumva simti ca parca nu sunt chiar atat de al dreaq pe cat ma cred unii ? ala pune pesti ascunsi in caroserie ..(si nu poate demonstra ca nu e partas) eu pun 2 somotei cand le scot acele din bot la avatar si e crima )Mai este cineva de aceeasi parere cu Cornel? Se pare ca DanDeRomania este pus pe atzitzare, nu numai aici in acest subiect ci si pe altele.
Multumesc Eugen pt. subtila aprobare dar nu cred ca sunt chiar unde speram sa ajung .A fi conciliant cu cineva care i-ti umple obrajorii...inseamna a fi in pozitia ghiocel, ceea ce nu ma caracterizeaza.Bine ai venit DDR in mijlocul unor pescari de somn, mare majoritate declarata C&R. Ca si prim sfat, inainte de a te invata cum sa faci sa mai prinzi si tu din cand in cand cate un somn, este sa cauti sa fi ceva mai conciliant.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH