Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Desi recunosc ca cele mai faine capturi le-am avut pe baraj,de multe ori nu a-si putea sa dau vreo explicatie.Exemplu?Pai recordul meu la avat a venit pe neasteptate si nu in urma unei cine stie ce recuperari a nalucii.Practic in fata mea era zona binecunoscuta mie de vegetatie,incercam sa dau dincolo de ea si sa recuperez deasupra in cei 30-40 cm ramasi la suprafata de apa curata.Din fericire s-a agatzat intr-o buruiana,am scuturat usor sa scape ancorele fara iarba pe ele,am reusit,si cand am mulinat iarasi am avut atacul de care ziceam.Probabil fara acea miscare care poate imita un pestisor panicat in vegetatie nu se intampla nimic.Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »SVF« (25.02.2012, 17:34)
Si din ce stiu,si tu Adi,si Zamfi aveti cate ceva de spus despre acest peste.Il astept cu drag pe OldRadu sa ne impartaseasca din experienta lui.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »SVF« (26.02.2012, 11:15)
… explicatii pe masura experientei si a numarul de avati prinsi, si stiu ca aveti multi la activ. Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »anem« (27.02.2012, 12:38)
.Avatul nu e genul de peste care sa faca sacrificii pentru alt semen de-al sau,adica nu cred ca va lovi cu coada bancul cu pestisori pentru ca altul sa-l culeaga pe cel ametit.Energia si-o va canaliza mai mult ca sigur spre un atac care-i va aduce aproape sigur o captura.Ca nu reuseste de fiecare data e altceva... 
[.........] si am vazut o alta montura, unde pe vreo 70 de cm sunt distribuite in mod egal 2 ancore mascate cu blanita de capra si un jig de 7-9 g nr. 3/0 cu shad de 8-10 cm alb cu rosu, montate pe un monofilament de 0,25-0,30 impletit in 4!![]()
Cat despre lucrurile pe care le-am postat, nu am pomenit de 0,50-0,75 kg, ci de un interval al greutatii pestilor care au intrat, de la 150 la aproape 4 kg(pe care nu i-am bagat la juvelnic, ba inca mi se mai spunea pentru multi pesti cum ca n-ar fi fost cazul sa-i eliberez!!!!), si de cei 4 pesti retinuti de gazda mea, de aproape 1 kg fiecare!! Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (24.03.2012, 23:40)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (25.03.2012, 11:11)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH