dupa care a inceput ploaia, noi ne-am bagat in cort si pana dimineata nu am mai prins nimic.
Felicitari baieti, frumoase exemplare!
Anem: 1,65 m?
Bogdan: 103 cm?![]()
Felicitari baieti, frumoase exemplare!
Anem: 1,65 m?
Bogdan: 103 cm?![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania
Profesia: lucrez cu niste oameni minunati
Sa stie la ce sint prinse aceste frumoase exemplare.
"'
.Cica nu-i bine sa te intorci..Eeeh,prostii,cine se ia dupa mituri d-astea??.Ne intoarcem,iau telefonul si peste juma' de ora imbarcam lansetele,gentile,si pe noi insine..Prima oprire,linga o craca imensa scufundata..Lansam..O data ,de doua ori...a treia oara ,Adrian inteapa,si se trezeste in dril cu o stiuca de vreo 2 kile..Elibereaza..Mai dau de citeva ori,si poc ma trezesc cu una asemanatoare cu a lui Adi.Face o volta sus,si se dezgata..Numai bine ca a distrus si ultimele urme de pene din coada belly dog-ului..Nu insist prea mult asupra amanuntului.Sintem bucurosi ca stiucile sint active,si prevedem multe capturi.Adrian are un nou atac.Inteapa,lanseta se curbeaza(nu e o lanseta fast),si poc,se rupe firul.Se uita disperat la mine
,numai ce cumparase woblerul respectiv..Bildibic,woblerul lui iese sus,scapat printr-un noroc nesperat,din gura cumetrei..Adi surescitat,pune mina pe visla..Numa'incet,ii zic,ca sa vislesti trebuie sa ridicam mai intii ancora
.Ne apropiem de woblerul ce emitea sos.-uri dintre valuri si-i aruncam un colac de salvare..Adrian rasufla usurat.Ca sa se calmeze,vrea sa aprinda o tigara.Numai ca le uitase in masina.Ii zic ca are ocazia sa ia o pauza,dar ti-ai gasit, el fara tigari la pescuit..Si ne intoarcem a doua oara..
Usurat,isi aprinde o tigara si zice''deabia acuma incepe pescuitul''Buuun,intram din nou pe apa..si incepem sa cautam culoarele pe care le stiam prin vegetatie...Lanseu dupa lanseu...orele trec si nici un atac..Incerc tot ce stiu,gume,spinerbait,cranck-uri ,chiar si niste ''spargatoare de iarba'',imense,un cosmar de lansat pe vint..Un pitic rautacios,imi tot soptea ceva de genul..'v-ati intors de 2 ori...v-ati intors de 2 ori''Ii ardeam ''piticului''cite o palma,si schimbam naluca..Se lasa seara..Incet,incet incep sa se activeze nitel..Adi prinde o stiuca,dar tot asa ,sub 3kg..La mine incepe seria rateurilor..Pe wobler,pe guma..Am atacuri indecise,intep,o am..se duce..belly dog-ul,pina atunci atit de prinzator,pare ca nu mai functioneaza..Dupa indelungi cautari,gasesc o guma alba,lunkercity,prinsa in offset,si lestata pe 5gr..Pare pe mina mea,trebuie sa fie buna..Lansez..vin cu ea usor saltata..poc, un ''baros'' de sa-mi ia lanseta din mina..Anticipnd (ne)fericirea,intep zdravan...Prea zdravan,caci firul meu,sufixx de 20lb,in care aveam absoluta incredere,se rupe ca si ata de cusut.Din socul inteparii,capatul liber zboara inapoia barcii
Piticul,imi zice ..''io ti-am spus ca v-ati intors de 2 ori''.Nu poot sa cred..Resemnat caut o guma identica..Ati ghicit,nu mai am niciuna la mine..Las naibii gumele,si insist pe belly dog..macar pe asta il stiu cum merge..Adi,mai prinde o stiuca pe manns c4 elite..E aproape intuneric..Brusc pilpiie o'' luminita''..Dar daca ,penele alea din coada belly dogului ,au un rol mai mare decit am crezut ,eu??Adi zice ca e o singura cale sa aflam,si ,marinimos
da jos pana din coada unui wobler de-al lui..Lansez o data...si la urmatoarea lansare am un atac din ala clar,cu care belly dog-ul ma obisnuise,pina atunci..O vedeti mai jos in poza..Adi zice ca e intimplare..Peste doua minute,mai am una,tot de calibru,care insa nu vrea sa faca poza..Piticul tace..Nu intoarcerea e de vina,ci lipsa penei..Iesim afara,deja e noapte..sI totusi jur ca nu ma mai intorc niciodata din drum,cind plec la pescuit..

Bravo anem! Ai muncit ceva cu el. Sper ca pana pe 3 aug sa merg macar o data pe Po.
Bravo Anem! Din pacate la mine se amana excursia...

Anem la ce l-ai prins? Ne spui ceva detalii, sau![]()
Am remarcat ca esti unul dintre cei mai activi de pe forum, poze in tota splendoarea, dar putin sarac la dezvaluirea numelor de shaduri sau stiu eu la ce ai succesul asta mare!
Te rog sa nu mi-o iei ca repros dar cred ca majoritatea ar fiSa stie la ce sint prinse aceste frumoase exemplare.
![]()
De concurenta nu cred ca poate fi vorba , doar de![]()
… si eu nu am mai prins una de nu mai stiu cand
+20...hm,cine stie..mai mare de 7-8kg,nu am prins..Citeva din alea mari(10...10+??),am avut dar nu le-am putut tine,sau bagat prin iarba ca si acceleratul..faina stiuca Gigi.oare cum arata una xxl,sa zicem +20?![]()
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
.
Un alt weekend pe Dunare cam cu acelasi rezultat: nesatisfacator.
Patru pui de somn, cel mai "mare" sub 2kg, cel mai mic, "record" personal, sticla de bere ii mare... cre` ca mai degraba cat un pahar de bere... da` o avut toata tripla in gura, nehalitu` dreq... .
Cert este ca am jurat ca nu mai merg niciodata cu o singura momeala la mine... au venit, fara exagerare, zeci de somni la ramele pe care le aveam si n-au poftit... .
Partea buna-i ca somni sunt, partea proasta-i ca habar n-am unde-s aia mari ca n-am vazut niciunu`.
Asa ca exemplu:
aia mari il asteapta pe Zoran
vor sa se plimbe cu barca noua
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Posibilaia mari il asteapta pe Zoran vor sa se plimbe cu barca noua
... avand in vedere ca n-o sa pescuiasca numa` el singur, nu pot decat sa fiu nerabdator...
.
. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH