de azi inainte si eu ma potolesc cu duolockurile la somn. ce se intampla ce nu se intampla se deschid ca prin minune si nu numai in drill ci si pe recuperare uneori (mai ales daca lovesc cu voblerul in craci in timpul recuperarii ). De cateva ori am gasit agrafa deschisa cand curatam voblerul de alge . La inceput am zis ca sunt efectele oboselii si n-am inchis eu agrafa insa , dupa cateva voblere aruncate si unele pierdute pe atac m-am invatat sa verific voblerul aproape inainte de fiecare lanseu (ocazie cu care de cateva ori am constatat ca desi agrafa era inchisa inainte de lanseu ea era deschisa la scoaterea voblerului din apa dupa doar cateva mici poticneli in timpul recuperarii voblerului).
Dupa ce ieri am gasit din nou una deschisa si apoi un "marfar" mi-a indreptat un duoloc sert nr.3 de 30de kg forta dupa ce a intrat in craci , eu personal , pun punct agrafelor duolock cand vorbim de somn.
O sa merg pe varianta revolution snaps de care vorbea Jonny Bravo mai devreme si pe care le-am incercat deja la stiuca sau pe crosslock-urile propuse de Anem.
Din punctul meu de vedere, orice s-ar zice , o agrafa n-are voie sa se desfaca in dril indiferent de scuza(ca s-a frecat de craci , ca s-a agatat de tripla voblerului si s-a deschis pe atac, ca una sau ca alta...)
apropo de agrafe , asa ceva a folosit/pipait cineva? AGRAPHE RAPIDE - DELALANDE