Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
tabara de pescuit? .....bucatar nu va trebuie in tabara?
Ne-am intrecut noi pen`ca am avut mootivatiein tabara de anul trecut ne intreceam care sa fie bucatar![]()
De cateva zile apa a crescut si la cazane aproape de cota normala si somnii incep sa-si faca simtita prezenta.De dimineata sa-a prezentat un mustacios de 1,5 m la scoica la o adancime de 60m si cum eu pescuiesc singur in barca i-am facut cateva poze in timpul drilului
![]()
De cateva zile apa a crescut si la cazane aproape de cota normala si somnii incep sa-si faca simtita prezenta.De dimineata sa-a prezentat un mustacios de 1,5 m la scoica la o adancime de 60m si cum eu pescuiesc singur in barca i-am facut cateva poze in timpul drilului
![]()
Felicitari Silure! La scoica la stationar, sau la clonc? 60 m...bua!!![]()
ai idee de ce sunt asa raniti somnii? curentul? am prins si eu cativa raniti si nu pot sa zic ca i-am drillat in pietre..al tau clar nu avea in ce pietre sa fuga fiind pescuit din barca.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH