Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 1. April 2013
Beruf: Finisaje in constructii
Pt Silurelungime, latime, culoare ambarcatiune ,putere si marca motor.
Mai treceti inca 2 pe lista adica : (incepatorii)
Spinning(Razvan)+Dan( cumnatul meu)
Sunt sigur ca o sa fie o partida de neuitat![]()
Barca laguna 4,80 lungime .1,52 latime . culoare-camuflaj. Honda 20cp
Sincer deja simt adrenalina acestei iesiri
As dori sa vin si eu, intrebarea e, am ce face cu un motor electric pe acolo sau vin degeaba daca nu e termic?
daca vrei sa te invarti in golf sau la spinning, merge si cu Torquedo
pe Dunare du-te cu termic.
Pe Dunare nu e joaca (cu motor electric fie si Torquedo) poate fi risc maxim ,vremea se schimba rapid . In clisura pe Dunare se formeaza curenti mari de apa iar daca incepe vintul poti avea probleme si cu motor termic.Poti sa iei la tine o fringhie de remorcare,o sa fie destule barci nu te vor lasa. Iesirea si intrarea pe Dunare din
si
-in direct.Cu acea ocazie am mai stabilit exact locul de campare, care pot spune ca-i "generos"-o pajiste de fapt pe malul golfului, de unde se poate pescui si la stationar.
....daca o sa fim cel putin 15 ambarcatiuni, cred c-o sa vina si televiziunea
si cineva trebuie sa piarda timpul de pescuit cu interviuri(Zoran bineinteles)
ce-i cu rosu-GLUMA.
As dori sa vin si eu, intrebarea e, am ce face cu un motor electric pe acolo sau vin degeaba daca nu e termic?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
La artificiale sau pescuit stationar?anul trecut am pescuit ancorat in golful Mraconiei si aveam atacuri dese de somotei...cel mai mare 3kg...
am fost vineri pe dunare cu barca gonflabila a unui prieten si am sunat in prealabil la politia de frontiera din oravita sa ii intreb daca trebuie sa ii anunt cand ies cu barca pe dunare.au spus ca daca am permis vizat cu pg-ul e in regula,nu mi-au cerut sa complectez un aviz.probabil la motoarele peste 5 cai si barcile inmatriculate

Zoran! ai trisat un picSi cum nime' nu mai zice nimica, hai sa fac si eu un anunt!
La intalnirea de la Mraconia nu doar vom pescui si distra, ci ne vom si vom concura! ... ceea ce tot distractie este
Toti participantii la concursuri vor castiga cite ceva, indiferent de locul obtinut.
Premiile mari vor fi:
Concurs 1: o lanseta de pescuit la clonc sau pe verticala
Concurs 2: un clonc Tilo Andreas
anuntul cu premiile trebuia pus mai devreme,uni dintre viitori participanti sunt in( CANTONAMENT)
se antreneaza de zor
.
A fost o gluma, sper ca nu a suparat pe nimeni