Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Astazi putine ridicari, o trasatura la Dorin si a lasat momela, un rateu la mine. Fata de duminica Dunarea a scazut cu cca 1m. L-am cautat pe mijlocul senalului, pe marginea senalului, imediat pe prag, pe intinsura. Nu era nicaieri. Il mai "controlam" abia peste 2 saptamani. Pana atunci mai are timp sa creasca si sa ne duca dorul
Nu-i vorba de faptul ca nu merge asa cum ne dorim. Intotdeauna iunie si o parte din iulie sunt mai "subtiri" in capturi. Nu voi avea timp de pescuit in astea 2 saptamani.
Mere bine cloncu', n-are treaba ca-i luna iunie, baiu' ii ca cure apa prea tare si azi cind s-a mai linistit a incepu vintul! Doua bucati, ambele la rima, unul cit sticla de bere si unul de 1.25m
Felicitari pentru captura si pentru ordinea din barca
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm." Vincent Van Gogh
Ne-am intors (Cata cu mine) de la o partida pe Dunarea, de vineri seara pana Duminica la pranz.
Nu a mers extraordinar da` ne-a mirosit totusi mana a peste.
Am prins 5 somni, doi pe la 4Kg, restu` mai mici. Am prins si doi avati destul de frumosi, ala mai mare prins de Cata pe la 3kg.
Dupa ce am experimentat cu Cata mai multe variante tehnice, in sfarsit putem spune cu mandrie ca am inventat un suport de bere pt. barca, ieftin si eficient. Iata-l mai jos:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."