3500-4500 coco
Ca tot a amintit Valentin...
Impreuna cu Dorin am cumparat o Mikrolotca 650. Ce pot sa-ti spun? Barca este foarte incapatoare, se misca bine cu 9,9cp. Acum am pus 25 pe ea si merg la ceva mai mult de jumatate din turatie pentru ratiuni economice. Este foarte stabila. Cu 3 persoane le aceiasi parte lipite de bordaj se inclina astfel incat mai raman vreo 30-40cm pana sa ia apa. Are spatii de depozitare generoase. Un avantaj mare al acestui model este acela ca la viteza mica nu trage multa apa dupa ea. Este o barca destul de bine gandita. Pretul de achizitie de cca 1500 Euro nu mi se pare unul exagerat. Finisajele barcii sunt cam "din topor" insa nu am luat-o pentru parada si nici pentru fitze.
In conditiile in care oglinda barcii este prea inalta pentru motorul acutual tot am mers contra curentului actual pe Dunare 3 persoane + bagaje cu 27-28km/h masurati cu GPS-ul fara a fi cu acceleratia la blana. Este un model de barca pe care o recomand oricui are unde sa o tina, cu ce sa o "plimbe" dupa el si nu in cele din urma oricui cauta cenfort (spatiu). Mai in gluma, mai in serios ai spatiu suficient la 3 persoane care pescuiesc sa faci si un gratar![]()
la bugetul asta eu as merge pe romcraft480+yamaha,honda 20cp sh. = (barca 2000e+motor1200-1600e+peridoc700-900e)
motorul sa fie cizma lunga obligatoriu.....
P.S - barca mea o vezi in avatar este foarte stabila si spatioasa!!!
![]()
Barca lui Eugen este un "tanc" pe Dunare, lacuri mari si chiar pe mare, cu un motor de 30-40 cai! E foarte stabila, rigida, inspira sanatate. E o lotca modificata, fundul plat ii confera stabilitate mare, forma permite un mars decent chiar cu incarcatura mare si motor mic, iar fiind facuta la Tulcea, mie imi inspira incredere (cred ca e testata indelung pe Dunare inainte sa ajunga la formele astea).
In afara de finisaje si masa proprie nu prea ai ce sa-i reprosezi, dar repet, trebuie sa stii ce nevoi ai, ce iti place, ce iti doresti.
Producatorul declara 200kg, sunt curios cat are in realitate (goala, fara motor). Cu ce masina o lansati in apa?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH