Am dat cca 4 ore in niste locuri de gandeai ca acum ,acum sare crocodilul pe mal !
Voblere,oscilante,chiar si gume ...Nimica nimicutza! M-am consolat ca nici macar aia cu pripoane nu prind nimica
Era ceva miscare de avat dar sporadica.Luna cea mare si plina sa fie de vina? Oricum era innorat usor .Deci am facut miscare in natura de si acum numa greieri am in cap!
Hmmm toata lumea se plange in perioada asta sa fie numai o perioada proasta sau lipsa pestelui...
Acum 20 de ani in fiecare seara prindeam cate un somn .Diferea doar greutatea...Si nu aveam ...Norizi!
Sau ramaneai fara bete...Acum e o liniste de sanatoriu
Zici ca o fi perioada?

Felicitari pt captura!
Felicitari pt captura!
...iar pt ruptura si rateu, ma abtin sa comentez![]()
… ca tripla de pe Predatek s-a indreptat nu am nici o vina. Faptul ca s-a indreptat tripla aia (care cand o iei in mana e tapana, si cu patentul, pe malul apei, nu am reusit sa o refac) ar trebui sa spuna multe despre echipament … nu?
… ca tripla de pe Predatek s-a indreptat nu am nici o vina.
Am patit -o si eu :atacul somnului a venit de jos a ratat atacul (probabil statea ascuns ori a simtit tirziu voblerul) l-ai intepat intr-o zona cu mult os in mod normal daca atacul era violent nu-l scapai, a avut sanse. Din poza, ancora pare solida problema a fost zona agatata ,lasale acolo nu schimba nimic ai avut ghinion. Pina nu ai
… ca tripla de pe Predatek s-a indreptat nu am nici o vina.
Cred ca din cauza a 2 ancore. Daca folosesti doar una in coada?![]()
Am patit -o si eu :atacul somnului a venit de jos a ratat atacul (probabil statea ascuns ori a simtit tirziu voblerul) l-ai intepat intr-o zona cu mult os in mod normal daca atacul era violent nu-l scapai, a avut sanse. Din poza, ancora pare solida problema a fost zona agatata ,lasale acolo nu schimba nimic ai avut ghinion. Pina nu ai
fortat nu sa intimrlat nimica totul a fost OK. A doua tripla nu a contat, daca atacul era violent (chiar venind de jos)tripla din coada intepa exterior nu rata.
Sunt convins anem ca si tu sti asta. Atacul celui capturat a fost identic cu a celui ratat asa reiese din poza,(atac de jos )stateau la pinda nu cautau prada o asteptau. Bravo pentru captura iar la atatea atacuri ce mai vrei distractie totala .![]()
Somnul cica se prinde bine in noptile in care nu iti vezi varful mainii intinse in fata
Voi ce credeti?
Fa-l pachet si da-i drumul in Ro ca si asa caut degeaba pe aici!
@anem
Te scap eu de voblerul ala cu ancora dezdoita!Fa-l pachet si da-i drumul in Ro ca si asa caut degeaba pe aici!
![]()
) si nu mai este necesar sa pun mana pe tambur decat in anumite cazuri cand pestele este la mal si chiar nu vreau sa il mai las inca o data sa plece.
) in ceea ce priveste batul. La vara, cand va avea loc tabara aia de somn sper sa ajungem si noi macar sa strangem niste maini, pt. ca pescuitul la clonc sau stationar nu prea ne pasioneaza, si atunci vei avea posibilitatea sa pui mana pe ea si sa vezi cat poate duce si cum se simte in mana. Pana atunci spun doar ca batul imi satisface toate nevoile si daca vreodata o sa ma manance de o lanseta noua pt. somn (una special pentru un anumit canal mai stramt unde astea pe care le folosesc mi se par prea lungi si puternice) atunci aia va fi un G.Loomis ProBlue pana in 30lb sau un X-Zoga ce duce pana in cel mult 100 de grame de maxim 2,1m lungime … asta in cazul in care nu modific un alt Lamiglas dat pana in 70 de grame care momentan e de casting si pe care tot mai tare ma mananca sa il fac de spinning.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH