Hai mai Costi,si tu acuma..Pai sa-ti cumperi un "centimetru" de croitorie mah Gigi ca altfel pozele astea-s tare greu de interpretatCit a avut,iar nu stiu,nu prea am obiceiul sa masor-cintaresc pestii.... nu ca ar conta, la urma urmei... prea mult...
![]()
.
Ma provoci..Nah bine..uite mai jos..

Totul e trecator..Scuze pentru repetitie,dar altfel nu intra mesajul..
incearca la jig nr 2 maxim 7g cu twister sau sad de 7 cm motoroil sau alb lapros .Tragel la 1 deget sub apa incet daca e murdara sau ca viteza (nu-i da detali )daca e curata .
Locuri superbe ai acolo, Feri!![]()
Greu de pacalit avatul in perioada asta,doar uneori seara in crepuscul,sau dimineata devreme mai lasa garda jos..
Aici ma refer la apa curgatoare, pe bratul mort a fost total diferit.
incearca la jig nr 2 maxim 7g cu twister sau sad de 7 cm motoroil sau alb lapros .Tragel la 1 deget sub apa incet daca e murdara sau ca viteza (nu-i da detali )daca e curata .
twister de la acction plastic saduri de la mans
Dupa ce s-a inserat am luat cativa "monstrii " la stationar,la rama de gradina .Cel mai mare la cca 600g (grame!)
Dupa cca 30-45 minute m-am plictisit si am dat intre 22,15-23 la vobler .Nimic! Dar partida a fost frumoasa ca era liniste ,nu erau tantari multi ,luna aproape plina (proasta perioada de somn!) lumina fenomenal .Si ...am prins somn,nu-i asa?
Oricum intr-o seara o sa ma risc iar la stationar ,dar cu peste viu
Si asa sunt la aprox 70 de km de mine, aparent o distanta nu enorm de mare, dar pentru mine in marea majoritate da.
Iti voi arata si aici locuri de plangi ,insa capturile ...Iarna la grebla (tot mai rar) si vara la curent sau ,daca Muresul e mare ,la pripon .
Oricum tantarii se pare ca sunt mai raruti ca la Ludus
.Scuze, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa din pacate asta este realitatea. Realitatea de pe ape de multe ori bate ceeace citim pe forumuri, dar cred, din pacate ca nu am spus o noutate. Legat de montura cu 4 gr asa-i cum spui tu, eu am scris doar la ceea ce am fost informat, sau martor.
) lucrurile sunt mai simple ca trebuie sa mai stii cate ceva . Clujul este aproape si eu merg destul de des prin Cluj .Poate odata ne-om intalni si mai ardem timpul.Legat de arsul firului ,eu iti recomand cu caldura sa te lasi de fumat! O sa vezi ca e mai bine la pescuit ,esti mai usor ,nu mai ratezi trasaturile
Imi aduc aminte cum am stat odata noaptea cu batul in mana si nimic.La un moment dat (prost moment!),pun batul pe o creanga sa-mi aprind si eu linistit o tigara .Iti imaginezi ca in secunda urmatoarea mi-a zburat batul in Mures!
Batul l-am gasit ,somnul ba!
Deci ,colegu ,secretul la pescuit este sa nu fumezi si sa fii ...asa...putin nervos! nu mult,doar ...putin asa ...
plm,
si mai zici ca te lasi de pescuit.
haide bre.......................![]()
...ma sparg!
Si tu ai mp.
Pai daca esti din Aiud (nu este orasul meu natal ,deci nu e chiar atat de frumos) lucrurile sunt mai simple ca trebuie sa mai stii cate ceva . Clujul este aproape si eu merg destul de des prin Cluj .Poate odata ne-om intalni si mai ardem timpul.Legat de arsul firului ,eu iti recomand cu caldura sa te lasi de fumat! O sa vezi ca e mai bine la pescuit ,esti mai usor ,nu mai ratezi trasaturile
Imi aduc aminte cum am stat odata noaptea cu batul in mana si nimic.La un moment dat (prost moment!),pun batul pe o creanga sa-mi aprind si eu linistit o tigara .Iti imaginezi ca in secunda urmatoarea mi-a zburat batul in Mures!
Batul l-am gasit ,somnul ba!
Deci ,colegu ,secretul la pescuit este sa nu fumezi si sa fii ...asa...putin nervos! nu mult,doar ...putin asa ...
![]()
spui tu ceva, poate odata...
si fire intinse ! plm,
si mai zici ca te lasi de pescuit.
haide bre.......................![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH