Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Felicitari Anem si Mane! Cred ca ar trebui cit de curand sa va imping o vizita, sa mai prind si eu cite un peste... aici la noi e jale!
Anem si Mane bravo! Dintosii aia imi pun capul ...Este pestele care ma obsedeaza de ceva vreme ,iar anul asta abia am prins vreo 5-6 ...
Anem si Mane frumoase capturile si diversificate. Deci e activitate pe Po. Anem scuza-ma ca am omis sa spun de" micii vampiri" care si pe mine m-au ciuruit dumineca trecuta pe timp de zi. De obicei ce folosesti impotriva lor?
Frumosa aventura inca odata. anem, striveste pintenii aia ca vad ca prinzi obiceiul sa te intepi cu ancorele.
Numa asa ,ca si chestie...
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite Apa insa a scazut cca 0,5 m .Nu au prins nimic! Credeti ca totusi ar fi eliberat ceva?
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite Apa insa a scazut cca 0,5 m .Nu au prins nimic! Credeti ca totusi ar fi eliberat ceva?
Daaaa!
Eu spun tuturor ca pe apa tulbure nu merge rapitorul..
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai sa-ti cumperi un "centimetru" de croitorie mah Gigi ca altfel pozele astea-s tare greu de interpretat ... nu ca ar conta, la urma urmei... prea mult... .Cit a avut,iar nu stiu,nu prea am obiceiul sa masor-cintaresc pestii.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH