Eu credeam ca ne luam la intrecere cu SIRBI la pescuitul somnului la clonc.Numai asa poate o sa salvam citeva exemplare sa nu ajunga in ciorba de peste.
Ce ar fi sa ne infiltram printre barcile Sirbilor sa le aratam cum se elibereaza somni (NU TOTUL LA OALA
si fara sa pretindem vreun premiu......cred ca i-ar "misca" o treaba ca asta.
....m-a lamurit Zoran ca nu se merita
)si sa trecem frontiera fraudulos sa ciocnim cu ei o "slibovita".....consecintele pot fi dezastruase 
Concursul sarbilor se tine in cazanele mici de la Tabula Traiana pana la Manastirea Mraconia timp de doua zile cateva ore dimineata.Cat despre cloncurile sarbilor cred ca ne trebuie un tun sa-i acoperim fonic.
apropo Cata tu crezi ca in haosul creat de atitea barci cineva o sa mai poata tine evidenta? Politia de frontiera ar trebui sa mobilizeze toate gliserele din zona
.asa arata ancora mea pt cazane cu patru brate din fier de 6 pt a fi usor de scos din agatatura. Cine doreste poate merge la pastrav pe raul mraconia in sus
Actele necesare se vad pe cerere iar barca daca nu este inmatriculatase trece fara numar.Trimite-ti datele pe mpsi cererile le fac si le depun eu.Nu uitati de copia dupa cartea de identitate.Poate reusesc si eu sa vin, ce acte trebuie trimise si cum sa le trimit ? Am un Laguna 480 cu un Honda 20CP.![]()
multumesc silure,eu stiam,gonflabilele si motoarele pina in 4 cai (frumosi) sunt considerat de agrement si nu necesita avize speciale acolo sint alte reguli ?.
La fel a-m intrebat si eu la pf ce nevoie am de aviz fiindca am o gomflabila si mi s-a raspuns ca deplasarea unei ambarcatiuni catre locul de pescuit se considera agrement si tre sa ai aviz.Poti se te deplasezi si cu hidrobicicleta tot iti trebuie aviz.Daca ambarcatiunea are peste 7m si motorul peste 20cp acestea trebuie sa fie inmatriculate iar daca motorizarea este peste 5cp este obligatoriu permisul de conducator de ambarcatiune.multumesc silure,eu stiam,gonflabilele si motoarele pina in 4 cai (frumosi) sunt considerat de agrement si nu necesita avize speciale acolo sint alte reguli ?.
dar mai sti pina in August![]()
Silure multumesc pentru tot,sa speram ca pina in August sa fiu cu toate actele la punct. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH