Feri, sincer sa fiu io cred ca-n locuri cu multa agatatura mai degraba recuperezi continuu decat cu pompaje, DACA te tine echipamentul... cred ca ai sanse mai multe sa tii montura deasupra "padurii"...

.
Informer, bine spui tu, perfect de acord cu tine. Uite cum fac eu : pompez+recuperez intr-un ritm alert, iar echipamentul este pe masura dificultatii locurilor pescuite. Pompez ca sa ridic plumbul de pe grund, mulinez si tot asa, tinand cont de structura fiecarui loc in parte, dar am si grija sa nu fortez aiurea mulineta, cu toate ca, am mai mentionat intr-alt subiect , prefer cele tapene, metalice, poate putin supradimensionate. Cele mai multe, aproape 99% din plumbi pierdeam pe grund din cauza deplasarii lor de catre curenti dupa lansari, si cateodata dupa "gherle ", cu toate ca la fiecare inceput de sezon studiam atent fiecare loc in parte. Faceam nenumarate lansari+recuperari de tatonare cu plumbi mai mici, fara ancore cu cateva ore inainte de a lansa pe vero. In plus de asta mi-a fost si sonarul de ajutor pentru a avea o oarecare imagine despre ce este sub pelicula, folosesc un Humi Piranhamax 30e cu Smartcast de prin 2005.