Din punctul meu de vedere am putea fi cu cel putin 226 de oameni mai putini si n-ar fi nici o paguba.
Un din lucrurile pentru care au murit oameni in tara asta acu' 24 de ani a fost libertatea de exprimare

si daca 226 de oameni n-au nici macar bunul simt sa dea binete atunci sunt 226 de oameni in plus pe forum.
In plus am avut un profesor in facultate care spunea asa : " eu ascult cu rabdare pe fiecare student pentru ca si cel mai prost dintre voi poate avea o idee geniala din care sa invat ceva"
Deci, indiferent cat de neinitiat, neinformat sau neexperimentat ar fi un user de aici ar trebui sa fie apt sa-si spuna parerea intr-un subiect sau altul pentru simplu motiv ca, in general o parere reprezinta o convingere pe care singur fiind (de capul lui) ar aplica-o in practica si daca acea parere ar fi gresita n-ar avea nici cine nici cum sa-l corecteze . Pe cand daca indrazneste sa caste gura , daca a gresit si e corectat mai invata ceva , iar daca a zis bine ceea ce a zis poate ca a invatat pe altcineva ceva si atunci poate pune capul pe perna multumit ca a facut o fapta buna.
Pe de alta parte , vulpile batrane care si-au facut cont doar ca sa prinda din zbor cel mai scapa gura pe unu si pe altu pe aici , si care l-a rindul lor n-au nici cea mai mica contributie la forum, n-au ce cauta si nu merita sa existe aici

daca vor doar sa primeasca fara sa dea nimic in schimb nu trebuie decat sa se intoarca cu spatele si sa se aplece putin

de restul ne ocupam noi (pe rind nu toti odata

)