Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Cezar
Buna ziua si bine v-am gasit!
Numele meu este Cezar si ma bucur sa gasesc un site dedicat pescuitului la somn. Eu de fel sunt pescar de crap (dunare, rauri, balti, concursuri) insa nu pot lasa deoparte prima mea pasiune: somnul. Am copilarit pe malul dunarii si recunosc ca vechile legende despre "uriasii"Dunarii mi-au marcat si dominat copilaria. De la agatarea unor lipitori sau raci in carlig cu pluta si fluturarea lor in fata "scorburilor"din malurile drepte ale Dunarii si pina la pescuitul la clonc, am indragit toate metodele, insa favorita mie imi este cea stationara pe anafor, cu sonar fara fir. (recunosc ca mai si "plantez" la mulinetele care nu imi permit castingul) In tara imi face intotdeauna mare placere sa pescuiesc pe anafoarele de pe Dunare dintre localitatile Ghindaresti si Topalu, iar pe plan "extern"pina acum am reusit saa pescuiesc la somn pe Ebru si pe Nil (zone in care somnul este considerat sacru si este ocrotit prin legile locale). Pe acest forum sper sa leg noii prietenii si sa impartasesc cate ceva din experienta mea (de aproximativ 5 ani imi prepar singur nada ata pentru crap, cat si pentru somn).
Salut Cezar si bine ai venit

si fum din frane!!!!!
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh
Ave Cezar,
bine-ai venit pe forum si din partea Echipei!
salut Cezar,

in barca noastra!
Salut Cezar bine ai venit pe forum
Salut, bine ai venit pe forum!
Bine ai venit Cezar
Frumoasa introducere, chiar interesanta!
Poate in viitorul apropiat o sa detaliezi
Strategiile tale, locurile de la Dunare cu poze si videouri metode si tot ce poate fi util membrilor acestui complex site(forum)
Salut Cezar si bine ai venit ........waw Ebru si Nil
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Bine ai venit Cezar pe forum ! Poate ne povestesti si noua despre drill-uri cu bibanii de Nil.
Bine ai venit, Cezarica, cum se impaca pescuitul pe Nil cu crocodilii de Nil? N-ai avut necazuri? Sau mai rau, cu hipopotamii?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!