Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
anem, striveste pintenii aia ca vad ca prinzi obiceiul sa te intepi cu ancorele.
Felicitari Anem si Mane! Cred ca ar trebui cit de curand sa va imping o vizita, sa mai prind si eu cite un peste...aici la noi e jale!
. Cat despre ce se intampla pe Rin nu stiu, cert este ca daca as pescui acolo e clar ca m-as axa mai mult pe avat si chiar salau, am vazut niste filmulete si poze misto de pe acolo.Anem si Mane bravo! Dintosii aia imi pun capul ...Este pestele care ma obsedeaza de ceva vreme ,iar anul asta abia am prins vreo 5-6 ...![]()

Anem si Mane frumoase capturile si diversificate. Deci e activitate pe Po. Anem scuza-ma ca am omis sa spun de" micii vampiri" care si pe mine m-au ciuruit dumineca trecuta pe timp de zi. De obicei ce folosesti impotriva lor?![]()
Frumosa aventura inca odata.anem, striveste pintenii aia ca vad ca prinzi obiceiul sa te intepi cu ancorele.
![]()
… da, deja devine obisnuinta se pare. Trebuie, ori sa strivesc pinentii aia (mi cam frica de riscul de a scapa multi pesti la mal) ori sa fiu putin mai atent in cazurile in care pestii sunt activi si nu prea stau bine cu rabdarea de a arunca din nou naluca in apa. Sau poate niste manusi de macelar ar rezolva partial problema
(sambata am pescuit aproape non-stop cu ochelarii pe ochi
)
Apa insa a scazut cca 0,5 m .Nu au prins nimic!
Credeti ca totusi ar fi eliberat ceva?
Numa asa ,ca si chestie...![]()
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite![]()
![]()
![]()
... Zamfi nu ma mira nimic din cele scrise, nici prezenta "puhoiului" pe locul unde ai prins si nici faptul ca nu au prins nimic. adica de regula mananca bine atata timp cat apa e in urcare si chiar cat timp e stabila pentru ca in momentele in care incepe sa scada dintr-un motiv sau altul se cam opresc. nu stiu daca sunt pur si simplu satui sau ai ei "ceva" legatura cu cresterea apelor ...Numa asa ,ca si chestie...![]()
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite![]()
![]()
![]()
Numa asa ,ca si chestie...![]()
![]()
![]()
Daaaa!![]()
Sa mearga dupa peste ! si el face parte din pescarii excelenti ai satului ,dar la stationar ...Mi-a dat detalii legate de seara trecuta! A fost circ fara bani ,fire incurcate ,rupte in prag ,jale mare
Ma si gandesc ca va creste apa in doua zile la loc si nu stiu cum o sa mai dau acolo de firele lor rupte si ramase in apa
Mai ales ca e foarte probabil sa merg noaptea ca-mi vin miercuri seara "italienii" acasa .Cumnatii. Si pe ala de l-a dezdoit sambata seara somnul pe Tanaro o sa-l apuce ideile
Ca pe asta de ieri mi l-a jumulit rau de tot ! Oricum,legat de echipament , revazand azi ,la bere , ultimele 6 minute de drill m-au apucat fiorii cand am vazut cum am tras de Capture! Sincer , jos palaria pentru acest Black Power facut de italienii de la Rapture(mai nou). Drillul a durat 10-15 minute...
Sa nu ne miram insa ca sunt pescari dincolo ,pe rapitori , care inca nu au inteles nimic din ce se scrie pe forumuri .Si atunci Adi are cam 1000% dreptate ... 
Eu spun tuturor ca pe apa tulbure nu merge rapitorul..![]()
Sa nu spui ca la ( larvele de rusali) ? Cred ca dupa o masa copioasa cu larve a fost ca un desert voblerul.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai sa-ti cumperi un "centimetru" de croitorie mah Gigi ca altfel pozele astea-s tare greu de interpretatCit a avut,iar nu stiu,nu prea am obiceiul sa masor-cintaresc pestii.
... nu ca ar conta, la urma urmei... prea mult...
. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH