Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
...is aceleasi voblere ca aici, oare de ce se ieftinesc cand zboara peste ocean?
Cand desfaceai capacu` lateral al mulinetei, iesea putin aer de america din interior...Nu s-a auzit de defecte de serie la acele modele fabricate in China, deci nu as putea spune ce anume a fost mai bun la modelele USA.
.
.
.
.
- daca nu ma credeti va pot face o poza ca sunt jos o gramada de masini
sau aruncati un ochi aici Objects in mirror are closer than they appear )Sări de informațiile utilizatorului
Banuiesc ca n-ai iPhone, in cazu` asta...4. pt. mine chestiile facute in China raman niste chestii facute in China si punct. indiferent de ce controale se fac pentru mine este suficient sa stiu ca sunt facute acolo pentru a nu avea incredere in ele.
.
.
Saptamana trecuta am intrat in posesia unui 8500 SSV; fata de 950 SSM care arata clar a masinarie de lupta, asta este mai placuta la vedere si mai fin lucrata; frana lucreza absolut impecabil; diferenta de 130 gr intre modele se simte;
Mai am inca un 950 SSM si toate 3 mulinetele sunt facute in China. In mana se invart impecabil, nu se aude absolut nimic cuexceptia vaselinei din angrenaj. Din pacate dupa cum se vede din poze, n-am apucat nici sa pun fi pe ele;
Daca ajuta sa va faveti o idee, pun mai jos cateva poze cu cele 2 modele. Scuze pentru decor!

Asa da Larry! Eu am micsorat prea mult pozele si in ale mele nu se distinge mai nimic...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH