Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
...is aceleasi voblere ca aici, oare de ce se ieftinesc cand zboara peste ocean?
Cand desfaceai capacu` lateral al mulinetei, iesea putin aer de america din interior...Nu s-a auzit de defecte de serie la acele modele fabricate in China, deci nu as putea spune ce anume a fost mai bun la modelele USA.
.
.
.
.
- daca nu ma credeti va pot face o poza ca sunt jos o gramada de masini
sau aruncati un ochi aici Objects in mirror are closer than they appear )Sări de informațiile utilizatorului
Banuiesc ca n-ai iPhone, in cazu` asta...4. pt. mine chestiile facute in China raman niste chestii facute in China si punct. indiferent de ce controale se fac pentru mine este suficient sa stiu ca sunt facute acolo pentru a nu avea incredere in ele.
.
.
Saptamana trecuta am intrat in posesia unui 8500 SSV; fata de 950 SSM care arata clar a masinarie de lupta, asta este mai placuta la vedere si mai fin lucrata; frana lucreza absolut impecabil; diferenta de 130 gr intre modele se simte;
Mai am inca un 950 SSM si toate 3 mulinetele sunt facute in China. In mana se invart impecabil, nu se aude absolut nimic cuexceptia vaselinei din angrenaj. Din pacate dupa cum se vede din poze, n-am apucat nici sa pun fi pe ele;
Daca ajuta sa va faveti o idee, pun mai jos cateva poze cu cele 2 modele. Scuze pentru decor!

Asa da Larry! Eu am micsorat prea mult pozele si in ale mele nu se distinge mai nimic...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH