? Poate nu conduc bine nălucile.
.Este raul pe care pescuiesc de mic si pe care avind 90% din soiurie de peste din tara am
.Raul era foarte bine populat pentru ca varsinduse direct in Dunare la Panciova in Serbia primavara migrau toate soiurule.
. Vizibilitatea era destul de mică şi am aprins lanterna din când în când dar nu cred că deranjează somnii, peştii mici nu fugeau unul chiar a vrut să mă răstoarne, s-o aruncat cu nasul direct în barcă.
Am plecat sa iau putin aer,dar nu am rezistat tentatiei si am pus si un bat in masina. Pe la ora 17 si am inceput sa ma joc putin cu o guma prin apa,dadeam de
.Am continuat , si dupa inca citeva lnsari,un
.
nu l-am putut opri.
P.s........de asta e frumos pescuitul,
. Eu as iesi si maine daca as fi in locul tau... si cand te gandesti ca nu a avut ninic de rezerva la mineEu as iesi si maine daca as fi in locul tau...
nici cel putin un alt jig
se pare ca a mai ramas ..... cate unuam renuntat la ideea ca pe Timis mai exista sanse sa prinzi ceva.
se pare ca a mai ramas ..... cate unu
M-am uitat atent astazi la fir sa vad ce sa intamplat de a rupt : a luat jigul tot si a ajuns cu dintii pe firEu cred ca mai mult decit numai unul...
se vede clar cum la frecat,sper, sa fi scapat de jig
.
. Am găsit apă de peste 10,7m
, albia cu adâncime între 0,7 şi 1,5m şi .. perete direct la 5m cu coborâre puţin mai lină la peste 10,7m. Apa este încă destul de caldă pentru perioada asta. O fost fain, am povestit cu un nene care stătea pe noapte, cred că nici lui nu-i venea să crteadă când i-am spus ce adâncime are apa.
... sau la nimereala? Nu ştiu dacă este întâmplător dar şi acum şi data trecută, după ce am început să dau cu cloncul, a început răpitorul să bată în mal.
nu e intamplator e realitate.....in momentul cand incepi sa bati cu cloncupui toti pesti in miscare...rapiitori.... pasnici.....tot ,majoritatea se sperie si fugind haotic prin apa, provoaca rapitorii am observat si eu fenomenul.
fara sonar e foarte greu !aproape imposibil..... Timisul, cu apa adanca e pe portiuni de maxim 100 m asta an cazul cel mai fericit, si plin de agataturi,nu cred ca un pescuit ca clonc e cea mai buna solutieCu un sonar puteai vedea exact daca sunt somni in zona sau nu.
Da Dane, îi foarte greu şi mai ales pe întuneric, am ieşit să mă relaxez şi pentru antrenament, aş putea şi fără sonar după ce învăţ bine locul dar cu sonar se face diferenţa.fara sonar e foarte greu !aproape imposibil..... Timisul, cu apa adanca e pe portiuni de maxim 100 m asta an cazul cel mai fericit, si plin de agataturi,nu cred ca un pescuit ca clonc e cea mai buna solutie
aseara... am iesit si eu 1 ora cu gumele la ce o fii. La a doua mana o lovitura .....intep... si iese la pozat , o imitatie de salau, am ieşit să mă relaxez
.....am stat 1 minut sa reusesc sa-l tin in palma... la pozat